Skip to content

LES RESPONSABILITATS DERIVADES DE LA REFORMA D’UN PIS

LES RESPONSABILITATS DERIVADES DE LA REFORMA D’UN PIS 1

A les reformes de la llar, ja siguin a Barcelona o qualsevol altre lloc, a més de gestionar les comandes del material i de coordinar els equips, és necessari gestionar altres subcontractes amb oficis especialitzats, com, per exemple, l’alumini,la serralleria, els lacats “in situ”, el mobiliari de cuina, etc…

Això implica que l’empresa contractada ha de responsabilitzar-se de totaa els treballs de les seves subcontractes enfront a la propietat. En cap momento hem de permetre que l’empresa contractada no faci front a les seves responsabilitats malgrat que el problema l’hagi creat un agent subcontractat de l’obra.

Moltes empreses ofereixen els serveis que poden fer ells mateixos, i “pacten” la resta de feines amb altres empreses o autònoms sense fer-se responsables de les esmentades feines “pactades”. Aquest model de gestió comporta sempre problemas perque no estan delimitades les responsabilitats de cadascun dels intervinents, i solen acabar malament. Ës per això que sigui molt important a l’hora de realizar una reforma que signem un contracte on quedi clar la responsabilitat de cadascun dins el projecte de reforma.

També es necessari “concretar” mitjançant contracte l’abast dels treballs de cadascun dels oficis que intervenen a l’obra, o bé, contractar a una empresa que faci la reforma integral, sent aquesta la qui assumeix el llirament de l’obra totalment acabada. És fonamental que l’empresa contractada compti amb un equip de professionals que estiguin a l’alçada del projecte de reformes de l’habitatge que estàs a punt d’iniciar.

No importa si el projecte de reforma d’un pis és una reforma de cuina, una reforma de bany o integral, l’empresa ha d’asumir la seva responsabilitat durant tot el procés.

A la nostra empresa som especialistes en reformes de pisos a Barcelona, i coneixem tots els problemas que poden surgir durant tot el procés, és per això que seguint aquests passos et permitirán fer la reforma i estalviar.

Una reforma no deixa de ser la materialització d’un somni que tots tenim….

“CUIDANT DE CASA TEVA, CUIDES DE TU I ELS TEUS”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *