Skip to content

Reformes de Cuina Funcionals

Reforma i Estalvia, especialistes en Reformes de Cuina Funcionals

Realitzem Reformes de Cuina Funcionals

Amb aquest tipus de reforma es pot crear una cuina funcional amb estil propi i una bellesa pràctica a la teva cuina.

La importància de les reformes de cuines funcionals

Ja sigui que tinguis una gran cuina de somni amb totes les comoditats o una cuina més petita que t’agradi, el teu espai no és eficient fins que és funcional . Pots tenir les darreres i més grans innovacions a la cuina, però sense un disseny de cuina funcional, no té sentit quan es tracta de cuinar i preparar aliments.

Disseny de Cuines Funcionals

Si busqueu fer de la vostra cuina un espai més funcional, tenim les respostes que busqueu.

Mentre que algunes cuines necessiten petits ajustaments per ser funcionals, altres necessiten una revisió completa. Contacteu amb nosaltres, som especialistes en reformes de cuina i obtingueu un pressupost sense compromís sobre la vostra reforma.

Elements importants a les reformes de Cuines Funcionals

Un dels elements més importants a lhora de tenir una cuina funcional és el triangle de treball. Potser has sentit parlar d’aquest terme abans, però potser encara has de dissenyar la teva cuina al seu voltant.

Aquest concepte es dóna sobre la persona que cuina i prepara el menjar, ja que té tres punts principals de contacte: Frigorífic, Aigüera, Placa de cocció.

Reformes de Cuines Funcionals 1

El triangle de treball connecta tots els punts de contacte amb una línia invisible . Això ajuda a crear el flux de treball més eficient a la cuina.

Mantingueu el camí clar i lliure de desordre entre aquests elements.

Consulte Sin Compromiso

    Ciutat de la reforma:

    Descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Política de Privadesa .

    Galeria d'Imatges

    Vols fer Reformes de Cuines Funcionals? Tens dubtes? A les Reformes de Cuines Funcionals, aconseguiràs aprofitar l’espai. Cada element està col·locat al lloc precís perquè resulti alhora funcional i decoratiu.