Reformes a Barcelona

Fem realitat la casa dels teus somnis

Especialistes en Reformes Integrals des de 1995

PROFESSIONALS | QUALITAT | SINCERITAT | DIFERENTS

Reforma y Ahorra

Amb experiència des de 1995 com CM-VINCO SL

Som Especialistes en Reformes a Barcelona i fem qualsevol treball que tingui a veure amb la Construcció, l’Arquitectura i l’Enginyeria. Des del manteniment dels edificis amb criteris que milloren la qualitat de vida de les persones que han d’utilitzar-los fins a l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental.

Reformes Subvencionades Fins a 20.000 € SENSE COST PER A TU!

Truqui’ns o enviï’ns un missatge i l’informem sense compromís! Clic aquí per més info

Sense Problemes

Oblida els problemes d'una reforma

Sense Preocupacions

No hauràs de preocupar-te per rés

Sense Sobrecostos

No pagaràs de més

Sense Atrasos

Els Projectes al seu temps

Coneix els nostres Serveis de Reformes a Barcelona

Fes clic en la imatge per a accedir a cadascun

Informa’t sobre les teves Reformes a Barcelona sense compromís: 607707774

Reformes integrals de viviendas

Reformes de cuines i banys

Reformes de locals

Manteniment d'edificis

Qui som?

Som un equip d’especialitzats en Reformes a Barcelona format per personal tècnic (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers i Interioristas) que conjumina l’experiència en les 4 fases de tot gran Projecte edificatori: Project Management del Projecte, redacció del projecte arquitectònic, direcció d’obra i direcció de l’execució a peu d’obra, amb l’experiència d’empreses de reformes i instal·lacions que hem treballat i treballem a peu d’obra (paletes, pladuristas, instal·ladors, pintors, etc.)

 

Un altre tema molt important són els treballs que tot contractista ha de subcontractar com són: alumini, fusteria, mobiliari a mesura, etc. La nostra filosofia ha estat des d’un principi la fidelització amb nostres subcontractes i els nostres proveïdors (als quals comprem nosaltres directament). Això ens permet millorar la coordinació (millorant la qualitat el producte final construït) i assegurar la qualitat dels materials i equips que utilitzem.

 

La nostra empresa de Reformes CM-VINCO SL va ser creada en 1995 i, des de llavors, apostem per la innovació aplicant les noves tecnologies i nous sistemes juntament amb els tradicionals en el nostre sector, que a pesar que no el sembli, va evolucionant sobretot en el terreny de les instal·lacions. La nostra tasca també consisteix a divulgar la bondat de les noves tecnologies i fer-les-hi arribar als nostres clients.

 

Els nostres Especialistes en Reformes Integrals t’informaran sense compromís

 

Som especialistes en reformes integrals d’habitatges en general, i en la Rehabilitació energètica d’habitatges i edificis residencials en particular, la qual cosa significa que realitzem les nostres obres aplicant criteris d’Eficiència Energètica per a alinear-nos amb les necessitats d’estalviar energia, reduir les emissions de CO₂ i contribuir en la millora de la sostenibilitat mediambiental.

 

Això implica també l’ús de productes ecològics i altres mesures que ajuden a fer els habitatges més preparats per a augmentar la capacitat de proporcionar salut a les persones que les habiten i millorar l’accessibilitat tant als edificis com a l’interior dels habitatges. Això facilitarà que en un futur les persones en fer-se majors podran continuar vivint en els seus habitatges.

 

A través del Gremi de Constructors de Barcelona col·laborem amb l’Ajuntament de Barcelona (Consorci de l’Habitatge de Barcelona) fent reformes a Barcelona d’habitatges assequibles i socials adaptant-les a les noves necessitats, i també col·laborem en la rehabilitació d’edificis d’alta complexitat.

 

Fem les reformes a Barcelona i Voltants d’una altra manera

 

Aquí pots veure com treballem

Garantía Reforma y Ahorra

Confianza
100%
Garantizamos nuestros trabajos
Transparencia
100%
Somos transparentes durante todo el proceso
Comunicación
100%
Información real del proyecto
reformes a Barcelona

En què podem ajudar-te?

Especialistes en Reformes a Barcelona

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

    Ciudad de la reforma:

    Descripción de los trabajos

    He leído y acepto la Política de Privacidad.