Reformes Integrals a Barcelona

Especialistes en Reformes Integrals des de 1995​

Valoració a google
4.7
Nou Inici 2021 1

Fem realitat la casa dels teus somnis

PROFESSIONALS | QUALITAT | SINCERITAT | DIFERENTS

Reformes Sense Problemes

Amb Reforma y Ahorra, Oblida els problemes d'una reforma.

Sense Preocupacions

Amb els nostres professionals, no hauràs de preocupar-te per res

Reformes Sense Sobrecostos

En les nostres Reformes, no pagaràs de més, ni sobrecostos.

Reformes Sense Retards

Tots els projectes seran lliurats al seu temps. Sense sorpreses!

Reforma y Ahorra

Amb experiència des de 1995 com CM-VINCO SL

Som una empresa Especialista en Reformes Integrals a Barcelona.

Fem qualsevol treball que tingui a veure amb la Construcció, Arquitectura, Enginyeria i Instal·lacions fotovoltaiques per a particulars i comunitats de veïns. Realitzem el manteniment dels edificis amb criteris que milloren la qualitat de vida de les persones que han d’utilitzar-los fins a l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental.

Reformes Subvencionades Fins a 20.000 € SENSE COST PER A TU!

Truqui’ns o enviï’ns un missatge i l’informem sense compromís! Faci clic en l’apartat de reformes subvencionades per a més info.

Coneix els nostres Serveis de Reformes

Fes clic en la imatge per a accedir a cadascun
REFORMES INTEGRALS
REFORMES INTEGRALS
REFORMES DE CUINA
REFORMES DE CUINA
REFORMES DE BANYS
REFORMES DE BANYS
Nou Inici 2021 2
REFORMES DE LOCALS
equipo de reformas integrales
ALTRES TREBALLS
Nou Inici 2021 3
COM TREBALLEM

Informa’t sobre les teves Reformes Truca’ns SENSE COMPROMÍS!

607707774934677177

Reformes integrals

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes integrals.

Reformas Cuines i Banys

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes de cuines i Baños

Reformes Locals

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes en locals Comercials

Manteniment Edificis

Informi's sense compromís sobre el nostre manteniment d'edificis

Realitzem Reformes integrals a Barcelona

Som un equip d’especialitzats en Reformes Integrals a Barcelona format per personal tècnic (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers i Interioristas) que conjumina l’experiència en les 4 fases de tot gran Projecte edificatori:

 • Project Management del Projecte
 • Redacció del projecte arquitectònic
 • Direcció d’obra i direcció de l’execució a peu d’obra

 

Amb l’experiència d’empreses de reformes i instal·lacions que hem treballat i treballem a peu d’obra (paletes, pladuristas, instal·ladors, pintors, etc.)

 

Un altre tema molt important són els treballs que tot contractista ha de subcontractar com són: alumini, fusteria, mobiliari a mesura, etc.

 

La nostra filosofia ha estat des d’un principi la fidelització amb nostres subcontractes i els nostres proveïdors (als quals comprem nosaltres directament). Això ens permet millorar la coordinació (millorant la qualitat el producte final construït) i assegurar la qualitat dels materials i equips que utilitzem.

 

La nostra empresa de Reformes CM-VINCO SL va ser creada en 1995 i, des de llavors, apostem per la innovació aplicant les noves tecnologies i nous sistemes juntament amb els tradicionals en el nostre sector, que a pesar que no el sembli, va evolucionant sobretot en el terreny de les instal·lacions. La nostra tasca també consisteix a divulgar la bondat de les noves tecnologies i fer-les-hi arribar als nostres clients.

 

Els nostres Especialistes en Reformes Integrals t’informaran sense compromís

 

Som especialistes en reformes integrals d’habitatges en general, i en la Rehabilitació energètica d’habitatges i edificis residencials en particular, cosa que significa que realitzem les nostres obres aplicant criteris d’Eficiència Energètica per a alinear-nos amb les necessitats d’estalviar energia, reduir les emissions de CO₂ i contribuir en la millora de la sostenibilitat mediambiental.

 

Això implica també l’ús de productes ecològics i altres mesures que ajuden a fer els habitatges més preparats per a augmentar la capacitat de proporcionar salut a les persones que les habiten i millorar l’accessibilitat tant als edificis com a l’interior dels habitatges. Això facilitarà que en un futur les persones en fer-se majors podran continuar vivint en els seus habitatges.

 

A través del Gremi de Constructors de Barcelona col·laborem amb l’Ajuntament de Barcelona (Consorci de l’Habitatge de Barcelona) fent reformes Integrals a Barcelona d’habitatges assequibles i socials adaptant-les a les noves necessitats, i també col·laborem en la rehabilitació d’edificis d’alta complexitat.

Fem les reformes Integrals d’una altra manera!

Què diuen de nosaltres?

miriam scollo
miriam scollo
10:27 13 Oct 20
Reforma y Ahorra Group has advised me from the beginning on possible solutions to solve reform problems and has answered all my questions. They have been present at all times. They have done a good job, and if I had to highlight something, it would be the energy efficiency criteria and the details regarding quality of life care for people, for example, in the paints they have used.Més
G. Vidal
G. Vidal
09:24 13 Oct 20
Tras contactar con varias empresas de reforma, me decanté por RyA ya que eran los que me dieron el presupuesto más económico y detallado.Trabajo excelente, profesionalidad y precios competitivos... no creo que se pueda pedir más. Además, conviene destacar el esfuerzo que han hecho para finalizar la obra a pesar de los contratiempos de la pandemia. Los recomiendo y volvería a repetir con ellos.Més
Alfonso
Alfonso
08:03 04 Jan 21
Tomás y su equipo han sido eficientes, disponibles y profesionales durante todo el plazo de realización de las obras: desde la definición del presupuesto, hasta la estipulación del proyecto de reforma y la ejecución de los trabajos. Recomendados por la relación calidad-precio.Més
Zetauan
Zetauan
12:31 24 May 21
Nunca escribo reviews, pero ésta ocasión se lo merece. Es la segunda ocasión que contrato los servicios de Reforma y Ahorra, la primera fue el cuarto de baño y ahora una reforma integral de mi cocina. Debo decir, que han superado mis expectativas. Aún siendo yo, un cliente muy exigente, reconozco que he estado en muy buenas manos. Ellos te asesoran sobre que es lo más conveniente para tu proyecto y luego tu decides. Que duda cabe que, ellos me hicieron ver cosas, que yo en un primer momento ni me las planteaba. Quiero decir con esto, que ellos mismos saben lo que tienen entre manos cuándo les presentas tu proyecto. Han hecho un sueño realidad, pues han aprovechado cada centímetro de mi cocina de una forma extraordinaria y elegante. Desde Encarna, la telefonista, eficiente y empática, hasta Abdul y Mohammed, que trabajan de forma organizada y ordenada y lo más importante para mí, que son muy detallistas y escuchan tus demandas. Especial mención a Don Tomás Moreno, humano y cercano. Atiende tus necesidades y sabe como dar con la mejor solución, aportando un extra a su profesionalidad con el único interés que la entera satisfacción del cliente.Estoy plenamente satisfecho, muchas gracias.Si quién lea esto le queda alguna duda, que contacte conmigo y enviaré fotos de mi cocina terminada para que veáis que es perfecta.Més
Mostra els comentaris Escriu un comentari

Contacte sin compromiso

  Població:

  Breu descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Politica de Privacitat.

  Quant costa una reforma integral a Barcelona?

  Pressupost de Reformes Integrals i Altres consultes

  Quant temps de mitjana es triga a realitzar una reforma integral a Barcelona?

  Si la reforma és per a un pis d'uns 100M2 de mitjana, el temps que es triga en la reforma és de 3-4 MESOS ()

  Quin és el preu d'una reforma integral a Barcelona?

  Una reforma integral «Estàndard» és molt variable, ja que compten amb molts condicionants. Aproximadament el preu d'una reforma integral pot ser de 300 a 550€/M2. (*)

  Quant Temps es triga en una reforma de cuina i Bany?

  • Reforma de bany D'1 A 2 SETMANES()
  • Reforma de Cuina DE 2 A 3 SETMANES()

  () Tots aquests temps van en funció del termini de subministrament dels materials de més qualitat

  (*) Depèn del que entre en el pressupost: alumini, mobles a mesura, climatització, acabats de qualitat per sobre del "estàndard".... (Hem realitzat reformes de fins a 1200 €/m²: alumini qualitat, mobles de fusta natural a mesura, climatització sectoritzada, paviments de neolith, etc....)

  reformes a Barcelona

  En què podem ajudar-te?

  Especialistes en reformes integrals a Barcelona

  Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

   Població:

   Breu descripció dels treballs

   He llegit i accepto la Politica de Privacitat.