Skip to content

Reformes Integrals a Barcelona

Especialistes en Reformes Integrals des de 1995

Fem Realitat la Casa dels teus Somnis

PROFESSIONALS | QUALITAT | SINCERITAT | DIFERENTS

Reformes Sense Problemes

Amb Reforma y Ahorra, Oblida els problemes d'una reforma.

Sense Preocupacions

Amb els nostres professionals, no hauràs de preocupar-te per res

Reformes Sense Retards

En les nostres Reformes, no pagaràs de més, ni sobrecostos.

Reformes Sense Problemes

Tots els projectes seran lliurats al seu temps. Sense sorpreses!

Reforma y Ahorra

Amb experiència en reformes integrals a Barcelona des de 1995 com CM-VINCO SL

Som una empresa Especialista en Reformes Integrals a Barcelona.

Fem qualsevol treball que tingui a veure amb la Construcció, Arquitectura, Enginyeria i Instal·lacions fotovoltaiques per a particulars i comunitats de veïns. Realitzem les Reformes d’Habitatges, Locals, Cuines, Banys i més. Amb nosaltres podrà dur a terme el manteniment dels edificis amb criteris que milloren la qualitat de vida de les persones que han d’utilitzar-los fins a l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental.

Reformes Subvencionades Fins a 20.000 € SENSE COST PER A TU!

Truqui’ns o enviï’ns un missatge i l’informem sense compromís! Faci clic en l’apartat de reformes subvencionades per a més info.

Coneix els nostres Serveis de Reformes

Fes clic en la imatge per a accedir a cadascun

Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra
Reformes Integrals
Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra
Reformes de Cuina
Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra
Reformes de Banys
Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra
Reformes de Locals
Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra
Altres Treballs
Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra
Com treballem?

Informa’t sobre les teves Reformes Crida’ns SENSE COMPROMÍS!
607707774934677177

Reformes integrals

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes integrals.

Reformes Cuines i Banys

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes de cuines i Banys

Reformes integrals

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes en locals Comercials

Manteniment Edificis

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes integrals.

Realitzem Reformes integrals a Barcelona

Som un equip d’especialistes en Reformes Integrals a Barcelona format per personal tècnic (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers i Interioristas) que conjumina l’experiència en les 4 fases de tot gran Projecte edificatori:

 • Project Management del Projecte
 • Redacció del projecte arquitectònic
 • Direcció d’obra i direcció de l’execució a peu d’obra

Amb l’experiència d’empreses de reformes i instal·lacions que hem treballat i treballem a peu d’obra (paletes, pladuristas, instal·ladors, pintors, etc.)

Un altre tema molt important són els treballs que tot contractista ha de subcontractar com són: alumini, fusteria, mobiliari a mesura, etc.

La nostra filosofia ha estat des d’un principi la fidelització amb nostres subcontractes i els nostres proveïdors (als quals comprem nosaltres directament).

Això ens permet millorar la coordinació (millorant la qualitat el producte final construït) i assegurar la qualitat dels materials i equips que utilitzem.

La nostra empresa de Reformes CM-VINCO SL va ser creada en 1995 i, des de llavors, apostem per la innovació aplicant les noves tecnologies i nous sistemes juntament amb els tradicionals en el nostre sector, que a pesar que no el sembli, va evolucionant sobretot en el terreny de les instal·lacions. La nostra tasca també consisteix a divulgar la bondat de les noves tecnologies i fer-les-hi arribar als nostres clients.

Els nostres Especialistes en Reformes Integrals a Barcelona t’informaran sense compromís

Som especialistes en reformes integrals d’habitatges en general, i en la Rehabilitació energètica d’habitatges i edificis residencials en particular, cosa que significa que realitzem les nostres obres aplicant criteris d’Eficiència Energètica per a alinear-nos amb les necessitats d’estalviar energia, reduir les emissions de CO₂ i contribuir en la millora de la sostenibilitat mediambiental.

Això implica també l’ús de productes ecològics i altres mesures que ajuden a fer els habitatges més preparats per a augmentar la capacitat de proporcionar salut a les persones que les habiten i millorar l’accessibilitat tant als edificis com a l’interior dels habitatges.

Això facilitarà que en un futur les persones en fer-se majors podran continuar vivint en els seus habitatges.

A través del Gremi de Constructors de Barcelona col·laborem amb l’Ajuntament de Barcelona (Consorci de l’Habitatge de Barcelona) fent reformes Integrals a Barcelona d’habitatges assequibles i socials adaptant-les a les noves necessitats, i també col·laborem en la rehabilitació d’edificis d’alta complexitat.

Contacte sin compromiso

  Ciutat de la reforma:

  Descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

  Tens algun dubte sobre les Reformes Integrals a Barcelona?

  En aquest apartat volem donar resposta a totes les teves preguntes.

  Si la reforma és per a un pis d’uns 100M2 de mitjana, el temps que es triga en la reforma és de 3-4 MESOS ()

  Una reforma integral «Estàndard» és molt variable, ja que compten amb molts condicionants. Aproximadament el preu d’una reforma integral pot ser de 300 a 550€/M2. (*)

  • Reforma de bany D’1 A 2 SETMANES()
  • Reforma de Cuina DE 2 A 3 SETMANES()

  Una reforma integral d’un habitatge és quan s’ha d’actuar en tot l’habitatge de manera general, és a dir, cuina, banys, envans, instal·lacions, pintura…etc, i/o quan intervenen diversos oficis o subcontractes externs a l’empresa i relacionats amb el sector de la construcció (fusteria d’alumini, serralleria, etc…). Aquests oficis o subcontractes s’han de dirigir, coordinar i gestionar perquè la reforma integral tingui èxit. En una reforma integral és molt important tenir el major nombre de decisions preses abans que comencin els treballs, i si és necessari, deixar algunes coses perquè es decideixin més endavant, segons es va avançant. El pitjor enemic d’una reforma integral és no tenir clar el que es vol fer, per aquesta raó, és recomanable treballar la reforma des del moment de la contractació d’aquesta, i dedicar una setmana a la presa de decisions prèvies a l’inici de les obres. Aquesta setmana de dedicació prèvia estalvia després molt temps d’execució d’obra.

  Existeixen diverses subvencions actualment. Algunes relacionades amb les comunitats de veïns i altres amb els propietaris i/o inquilins d’habitatges. Actualment l’Ajuntament de Barcelona atorga tant subvencions parcials, com algunes ajudes a fons perdut en forma de subvenció, per a la reforma d’un habitatge o per a realitzar arranjaments i millores en un habitatge, relacionades amb l’accessibilitat i/o l’eficiència energètica. De moment, aquestes subvencions es renoven cada any mitjançant convocatòries. Aquestes subvencions estan subjectes a una sèrie de condicionants que els sol·licitants han de complir. Durant el 2020, entre altres subvencions, s’han atorgat ajudes de fins a 20.000 € per a propietaris d’habitatges que volen incorporar un habitatge de propietat a la Borsa d’habitatge social i assequible, i altres ajudes de fins a 9000 € per a persones vulnerables amb la finalitat de millorar els seus habitatges, tant si són propietaris com si són inquilins.

  No existeix un preu “exacte” fins que no fa un pressupost a mesura de cada reforma, però sí que es poden donar ràtios de preu per m² en funció de la reforma a realitzar. Es poden realitzar reformes des dels 300 €/m² fins als 1800-2000 €/m², en funció de les actuacions a realitzar i les qualitats a col·locar. És molt probable que es puguin aplicar els ràtios més baixos quan es “estandarditza” la reforma. És a dir, quan s’actua en la cuina, el bany, instal·lacions bàsiques d’aigua i llum, paviments i pintures d’una qualitat mitjana i amb uns acabats estàndard que, pel fet que són molt sol·licitats, els fabricants els tenen en estoc i a un preu més assequible. Quan es trien acabats més sofisticats o estan de moda, els preus s’incrementen per la qualitat dels mateixos o per l’estirada que tenen els materials que creguin tendències. És important “repartir” els diners que es vol dedicar a una reforma, de manera que, existeixi un equilibri entre l’aspecte estètic i funcional (disseny), l’estalvi econòmic dels consums d’energia i aigua (eficiència energètica), i en aquells aspectes que influeixen en la salut dels ocupants d’aquestes reformes (biohabitabilitat).

  El temps necessari per a realitzar una reforma depèn d’algunes variables sobre les quals no podem actuar (imprevistos, vicis ocults, ….), però sobre unes altres sí que podem actuar. El que més retarda una obra és la falta de definició del que es vol fer, l’elecció dels acabats i les indecisions. Dur a terme una reforma és molt il·lusionant, però també pot ser estressant. Per aquest motiu és necessari treballar la reforma abans d’iniciar els treballs a peu d’obra, quan la reforma no ve amb un projecte realitzat per un tècnic competent. Cal pensar en moltes coses abans de reformar un habitatge… Una vegada dit això, el temps d’execució d’una reforma integral, amb la majoria de dubtes resolts, és de 2 a 4 mesos, en funció de la dificultat d’aquesta. Actualment en aquests temps de pandèmia en els quals ens trobem, cal fer l’apilament dels materials, productes i equips pràcticament a l’inici de la reforma, per aquest motiu, la forma de pagament és molt important.

  És molt important que un pressupost estigui desglossat per capítols d’obra (enderrocaments, obra de paleta, revestiments, paviments, etc..), i per partides d’obra (unitats d’obra) i amb un mesurament (quantitat de cada unitat d’obra), per a tenir preus unitaris de cada partida. Ull amb el tema dels mesuraments. El constructor que no rep cap projecte per a realitzar el pressupost ha de mesurar les unitats d’obra i donar un preu final sense possibilitat de revisió posterior. Quan es rep un projecte amb uns mesuraments realitzats per un tècnic competent s’utilitzessin aquests mesuraments per a realitzar el pressupost. És recomanable afegir preus de partides que puguin sorgir durant el desenvolupament de l’obra (p.e.: si es té dubtes entre fer una cosa o una altra) i que ens ajudaran al fet que l’obra flueixi sense interrupcions per haver d’aconseguir preus nous o per haver de negociar un preu a l’alta entre dues parts ja vinculades per un contracte d’obra amb un preu fixat.

  Perquè nosaltres fem de manera “normalitzada” coses que uns altres han d’esforçar-se més per fer o que directament no fan. Lliurem un Pla Director de la reforma i un quadre de materials a triar per prioritats. Però sobretot creem uns canals de comunicació molt directes amb el client, que ens permeten estar informats a tots els intervinents en el procés constructiu, i parlem amb transparència i treballem amb seguretat en el que fem, i perquè també hem reformat els nostres propis habitatges….

  Reformayahorra Group treballa a Barcelona ciutat i àrea metropolitana.

  Últims articles en el Blog de Reforma y Ahorra

  Reformas integrales en Barcelona|Reforma y Ahorra

  En què podem ajudar-te?

  Especialistes en reformes integrals a Barcelona

  Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

  Contacte sin compromiso

   Ciutat de la reforma:

   Descripció dels treballs

   He llegit i accepto la Política de Privacitat.