Reformes Integrals a Barcelona

Especialistes en Reformes Integrals des de 1995​

Valoració a google
4.7
Nou Inici 2021 1

Fem realitat la casa dels teus somnis

PROFESSIONALS | QUALITAT | SINCERITAT | DIFERENTS

Reformes Sense Problemes

Amb Reforma y Ahorra, Oblida els problemes d'una reforma.

Sense Preocupacions

Amb els nostres professionals, no hauràs de preocupar-te per res

Reformes Sense Sobrecostos

En les nostres Reformes, no pagaràs de més, ni sobrecostos.

Reformes Sense Retards

Tots els projectes seran lliurats al seu temps. Sense sorpreses!

Reforma y Ahorra

Amb experiència des de 1995 com CM-VINCO SL

Som una empresa Especialista en Reformes Integrals a Barcelona.

Fem qualsevol treball que tingui a veure amb la Construcció, Arquitectura, Enginyeria i Instal·lacions fotovoltaiques per a particulars i comunitats de veïns. Realitzem el manteniment dels edificis amb criteris que milloren la qualitat de vida de les persones que han d’utilitzar-los fins a l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental.

Reformes Subvencionades Fins a 20.000 € SENSE COST PER A TU!

Truqui’ns o enviï’ns un missatge i l’informem sense compromís! Faci clic en l’apartat de reformes subvencionades per a més info.

Coneix els nostres Serveis de Reformes

Fes clic en la imatge per a accedir a cadascun
REFORMES INTEGRALS
REFORMES INTEGRALS
REFORMES DE CUINA
REFORMES DE CUINA
REFORMES DE BANYS
REFORMES DE BANYS
Nou Inici 2021 2
REFORMES DE LOCALS
equipo de reformas integrales
ALTRES TREBALLS
Nou Inici 2021 3
COM TREBALLEM

Informa’t sobre les teves Reformes Truca’ns SENSE COMPROMÍS!

607707774934677177

Reformes integrals

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes integrals.

Reformas Cuines i Banys

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes de cuines i Baños

Reformes Locals

Informi's sense compromís sobre les nostres reformes en locals Comercials

Manteniment Edificis

Informi's sense compromís sobre el nostre manteniment d'edificis

Realitzem Reformes integrals a Barcelona

Som un equip d’especialitzats en Reformes Integrals a Barcelona format per personal tècnic (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers i Interioristas) que conjumina l’experiència en les 4 fases de tot gran Projecte edificatori:

 • Project Management del Projecte
 • Redacció del projecte arquitectònic
 • Direcció d’obra i direcció de l’execució a peu d’obra

 

Amb l’experiència d’empreses de reformes i instal·lacions que hem treballat i treballem a peu d’obra (paletes, pladuristas, instal·ladors, pintors, etc.)

 

Un altre tema molt important són els treballs que tot contractista ha de subcontractar com són: alumini, fusteria, mobiliari a mesura, etc.

 

La nostra filosofia ha estat des d’un principi la fidelització amb nostres subcontractes i els nostres proveïdors (als quals comprem nosaltres directament). Això ens permet millorar la coordinació (millorant la qualitat el producte final construït) i assegurar la qualitat dels materials i equips que utilitzem.

 

La nostra empresa de Reformes CM-VINCO SL va ser creada en 1995 i, des de llavors, apostem per la innovació aplicant les noves tecnologies i nous sistemes juntament amb els tradicionals en el nostre sector, que a pesar que no el sembli, va evolucionant sobretot en el terreny de les instal·lacions. La nostra tasca també consisteix a divulgar la bondat de les noves tecnologies i fer-les-hi arribar als nostres clients.

 

Els nostres Especialistes en Reformes Integrals t’informaran sense compromís

 

Som especialistes en reformes integrals d’habitatges en general, i en la Rehabilitació energètica d’habitatges i edificis residencials en particular, cosa que significa que realitzem les nostres obres aplicant criteris d’Eficiència Energètica per a alinear-nos amb les necessitats d’estalviar energia, reduir les emissions de CO₂ i contribuir en la millora de la sostenibilitat mediambiental.

 

Això implica també l’ús de productes ecològics i altres mesures que ajuden a fer els habitatges més preparats per a augmentar la capacitat de proporcionar salut a les persones que les habiten i millorar l’accessibilitat tant als edificis com a l’interior dels habitatges. Això facilitarà que en un futur les persones en fer-se majors podran continuar vivint en els seus habitatges.

 

A través del Gremi de Constructors de Barcelona col·laborem amb l’Ajuntament de Barcelona (Consorci de l’Habitatge de Barcelona) fent reformes Integrals a Barcelona d’habitatges assequibles i socials adaptant-les a les noves necessitats, i també col·laborem en la rehabilitació d’edificis d’alta complexitat.

Fem les reformes Integrals d’una altra manera!

Què diuen de nosaltres?

miriam scollo
miriam scollo
10:27 13 Oct 20
Reforma y Ahorra Group me ha asesorado desde el principio en cuanto a las posibles soluciones para resolver los problemas de reforma y ha respondido a todas mis dudas. Han estado presente en todo momento. Han hecho un buen trabajo, y si tuviese que destacar algo serían los criterios de eficiencia energética y los detalles en cuanto a los cuidados de calidad de vida para las personas, por ejemplo, en las pinturas que han utilizado.Més
G. Vidal
G. Vidal
09:24 13 Oct 20
Tras contactar con varias empresas de reforma, me decanté por RyA ya que eran los que me dieron el presupuesto más económico y detallado.Trabajo excelente, profesionalidad y precios competitivos... no creo que se pueda pedir más. Además, conviene destacar el esfuerzo que han hecho para finalizar la obra a pesar de los contratiempos de la pandemia. Los recomiendo y volvería a repetir con ellos.Més
Alfonso
Alfonso
08:03 04 Jan 21
Tomás y su equipo han sido eficientes, disponibles y profesionales durante todo el plazo de realización de las obras: desde la definición del presupuesto, hasta la estipulación del proyecto de reforma y la ejecución de los trabajos. Recomendados por la relación calidad-precio.Més
Mostra els comentaris Escriu un comentari

Contacte sin compromiso

  Població:

  Breu descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Politica de Privacitat.

  Quant costa una reforma integral a Barcelona?

  Pressupost de Reformes Integrals i Altres consultes

  Quant temps de mitjana es triga a realitzar una reforma integral a Barcelona?

  Si la reforma és per a un pis d'uns 100M2 de mitjana, el temps que es triga en la reforma és de 3-4 MESOS ()

  Quin és el preu d'una reforma integral a Barcelona?

  Una reforma integral «Estàndard» és molt variable, ja que compten amb molts condicionants. Aproximadament el preu d'una reforma integral pot ser de 300 a 550€/M2. (*)

  Quant Temps es triga en una reforma de cuina i Bany?

  • Reforma de bany D'1 A 2 SETMANES()
  • Reforma de Cuina DE 2 A 3 SETMANES()

  () Tots aquests temps van en funció del termini de subministrament dels materials de més qualitat

  (*) Depèn del que entre en el pressupost: alumini, mobles a mesura, climatització, acabats de qualitat per sobre del "estàndard".... (Hem realitzat reformes de fins a 1200 €/m²: alumini qualitat, mobles de fusta natural a mesura, climatització sectoritzada, paviments de neolith, etc....)

  reformes a Barcelona

  En què podem ajudar-te?

  Especialistes en reformes integrals a Barcelona

  Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

   Població:

   Breu descripció dels treballs

   He llegit i accepto la Politica de Privacitat.