Skip to content

Reformes de Cuines a Barcelona

Especialistes en Reformes de Cuina a Barcelona

Què heu estat percebent com un problema a l'hora de fer reformes de cuina a Barcelona, ​​fins ara?

Dins de les reformes integrals hi ha dues estades molt representatives en la “personalitat” d’un habitatge i de les persones que hi habiten, una és el bany i una altra és la cuina.

Nosaltres fem reformes de cuina a Barcelona tractant-les com a elements independents, però considerant els trets generals de l’estil d’habitatge.

Actualment el mercat és tan ampli i hi ha tanta oferta en materials i productes que hi ha moltíssimes combinacions. Per aquest motiu, abans de l’inici de la reforma integral de cuina, fem una volta “real” per les exposicions dels nostres diversos proveïdors i/o una volta “virtual” a través d’internet per mirar les múltiples opcions que ens ofereixen marques i productes no tan reconeguts com les dels expositors reals.

Fem reformes de cuines a Barcelona funcionals i còmodes aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: bellesa i utilitat, integrant alhora criteris d‟eficiència energètica i de sostenibilitat mediambiental. A més a més a les nostres reformes de cuines també tenim en compte la incidència de la temperatura i el soroll dels electrodomèstics per aconseguir també el confort acústic i tèrmic dins d’ella.

En una estança com és la cuina és molt important cuidar-ne els detalls, tant a l’hora de la combinació de formes, textures i colors com en la manera de col·locar-los. A les nostres reformes de cuines a Barcelona tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una cuina bonica i una cuina perfecta on t’has de trobar tan bé com si estiguessis al saló de casa teva.

Sense Problemes

Reformes Integrals sense problemes

Sense Preocupació

No t'has de preocupar per res

Sense Sobrecostos

No tindràs cost extra, pagaràs allò acordat

Sense Retards

Les reformes s'acabaran en el temps acordat

934 677 177

Truqui'ns sense Compromís

Els nostres Projectes de Reformes de Cuines a Barcelona

Fes clic sobre la imatge per veure més galeries

Reforma-Bilbao-6

Reforma Cuina Carrer Bilbao

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Cuina al carrer Bilbao de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

Ciutat-de-Granada-3

Reforma Cuina a Ciutat Granada

Coneix tots els detalls sobre la Reforma a Ciutat de Granada que va realitzar Reforma i Estalvia

Coimbra-1

Reforma Cuina Carrer Coimbra

T’expliquem tots els detalls sobre la Reforma de Cuina al Carrer Coimbra que va realitzar Reforma i Estalvia

Granollers-5

Reforma Cuina a Granollers

Coneix la interessant reforma de Cuina realitzada a Granollers que va realitzar Reforma i Estalvia

Les-Franqueses-4

Reforma de Cuina a Les Franqueses

Al següent apartat et parlem en detall de la Reforma de cuina a Les Franqueses que va realitzar Reforma i Estalvia

Nou-de-la-Rambla-3

Reforma Cuina Nou de la Ramble

Et parlem de tots els detalls sobre la Reforma de Cuina a Nou de la Rambla que va realitzar Reforma i Estalvia

Sants-5

Reforma Cuina a Carrer Sants

Detalls sobre la Reforma Cuina al Carrer Sants realitzada per Reforma i Estalvia a Barcelona

Pere-IV-2

Reformes Cuina a Pere IV

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Cuina a Pere IV de Barcelona per Reforma i Estalvia

Reformes de Cuina a Barcelona 1

Ens encarreguem de la reforma de la teva cuina

Tenim el nostre propi mètode de gestió de les obres: ens encarreguem de fer propostes de distribució i de tramitar tots els permisos necessaris. Tot això gestionat sempre per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder de decisió, que l’empresa designa per a cada client, al qual se li facilita el número de telèfon mòbil perquè el tingui a la seva disposició les 24 hores del dia.

Les decisions d’obra cal agilitzar-les i sempre tenen la màxima prioritat perquè en depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament.

També abans de l’inici de l’obra mantenim una reunió prèvia entre el client, el tècnic i l’interlocutor de l’obra per acabar de concretar els acabats escollits i altres qüestions que poden marcar el ritme d’obra.

Som especialistes en reformes de cuines a Barcelona.

Tenim clients estrangers que compren el seu habitatge per reformar aquí a Barcelona i intercanviem les tendències que hi ha a altres països amb les nostres, cosa que fa que aquesta fusió sigui més enriquidora i que la nostra perspectiva sigui més àmplia.

-“La simplicitat és la màxima sofisticació”-

Reformes de Cuina a Barcelona 2

Oferim serveis complets de reformes de cuina, que inclouen disseny, demolició, ceràmiques i altres revestiments, fontaneria, electricitat, il·luminació, electrodomèstics, complements i tot tipus d’acabats.

El temps d’una reforma de cuina varia segons l’abast del projecte però sol estar en un rang de 4 a 6 setmanes.

Pots sol·licitar un pressupost gratuït completant el nostre formulari en línia o trucant-nos directament. Estarem encantats de proporcionar-te un pressupost detallat.

Sí, treballem amb materials personalitzats i dissenys a mida per crear la cuina dels teus somnis.

Oferim serveis de disseny de cuina, treballant amb tu per crear un disseny funcional i estètic que s´adapti a les teves necessitats.

Oferim totes les garanties legals als nostres treballs i materials, i estem compromesos a garantir la teva satisfacció amb el projecte.

Els costos varien segons l’abast del projecte, però proporcionem pressupostos transparents i competitius sense sorpreses. Contacta’ns per obtenir una estimació.

Sí, col·laborem amb proveïdors de mobles, taulells de cuina i electrodomèstics de qualitat i us assessorem en l’elecció de productes que s’adaptin al vostre estil i pressupost.

Sí, realitzem reformes a cuines de totes les mides, incloent espais petits i apartaments, optimitzant cada centímetre disponible.

Comptem amb més de 28 anys d´experiència en projectes de reformes de cuina a Barcelona i hem completat amb èxit una àmplia gamma de projectes, des de renovacions simples fins a dissenys personalitzats d´alta gamma.

En què et podem ajudar?

Especialistes en reformes integrals a Barcelona

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o omple el formulari, i t’ajudarem en tot allò que puguem.

Contacte sin compromiso

    Ciutat de la reforma:

    Descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Política de Privadesa .