REFORMES DE CUINES

Especialistas en Reformas de Cocina en Barcelona

Què és el que heu estat percebent com un problema a l’hora de fer la reforma de la teva cuina, fins ara?

REFORMES DE CUINA

Truqui'ns sense compromís

 

934 677 177

 

Dins les reformes integrals existeixen dues dependències molt representatives de la “personalitat” d’un habitatge i de les persones que hi viuen, un és la cuina i l’altre és el bany. Nosaltres fem reformes de cuina amb un tractament com si fossin elements independents però considerant els trets generals de l’estil de l’habitatge i de les persones que hi viuran.

 

Actualment el mercat és tan ampli i existeix tanta oferta de materials i productes que es poden fer moltíssimes combinacions. És per aquest motiu que, abans de l’inici de la reforma de la cuina, ens donem una “volta” pels diferents showrooms i exposicions dels nostres proveïdors i/o una “volta” virtual mitjançant internet per a mirar les múltiples opcions que ens ofereixen marques i productes no tan reconeguts com els de les exposicions offline.

 

Fem les reformes integrals de cuina aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: bellesa i utilitat, integrant al mateix temps criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

 

En una estança com és la cuina és molt important cuidar els detalls, tant a l’hora de la combinació de formes, textures i colors, com en la manera de col·locar-los. En les nostres reformes de cuines tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una cuina maca i una cuina perfecte on t’has de trobar tan bé com si fossis al saló de casa teva.

REFORMES DE CUINA

Truqui'ns sense compromís

 

934 677 177

 

Últims projectes de reforma de cuines

Fes clic sobre de la imatge per veure més galeries

reforma de cuina

Ens encarreguem de la reforma de la teva cuina

Tenim el nostre mètode de gestió de les reformes de cuines: ens encarreguem de realitzar propostes de distribució i de tramitar tots els permisos si cal. Tot gestionat des del primer dia per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder per a prendre decisions, que l’empresa designa per a cada client, al qui se li facilita el seu número de telèfon mòbil perquè disposin d’ell totes les hores del dia. Les decisions d’obra cal agilitzar-les i sempre tenen la màxima prioritat perquè d’això depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament de l’obra.

També abans de l’inici de l’obra mantenim una reunió prèvia entre el client i el tècnic  per a acabar de concretar els acabats que s’han triat i altres qüestions.

 

Som especialistes en reformes de Cuina.

 

Cada cop més treballem amb clients de fora de Barcelona, i intercanviem tendències que hi ha en altres països, cosa que fa que aquesta fusió sigui més enriquidora i que la nostra perspectiva sigui més amplia.

 

“La simplicitat és la máxima sofisticació”

reforma de cuina
reformes a Barcelona

Truqui'ns sense compromís

 

934 677 177

 
Reforma de cuines 1

Truqui'ns sense compromís

 

934 677 177

 

En què podem ajudar-te?

Si necessites fer una consulta sobre el nostre servei de reforma integral o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

    Població:

    Breu descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Politica de Privacitat.