Skip to content

Especialistes en Reformes Integrals

Reforma i Estalvia, experts en Reformes Integrals

Reforma i Ahorra és una de les empreses més reconegudes de reformes integrals a Barcelona. Comptem amb especialistes en totes les àrees de reformes i assessors que faran la reforma dels teus somnis. Aquí pots veure com treballem.

Des de Reforma i Estalvia, com a especialistes en reformes integrals de Cuina, bany, i altres estances de l’habitatge, tenim la intenció que amb la nostra feina converteixis la teva llar en un espai adaptat a les teves necessitats.

Els nostres experts en reformes us informaran i assessoraran en tot moment de l’obra, des del projecte inicial fins al final de la mateixa. Sempre amb la veritat al davant i sense sorpreses finals.

Des del 1995 hem realitzat infinitat de reformes integrals i altres tipus d’obres. Amb una àmplia experiència en tots aquests àmbits, hem realitzat reformes a tot tipus d’habitatges i cases.

Les reformes en habitatges són sempre un repte, però un repte que tenim sempre sota control davant de qualsevol imprevist que pugui aparèixer. Una de les coses bones que oferim és la nostra experiència de més de 24 anys al sector de les reformes integrals.

Som un equip molt ben coordinat , amb àmplia experiència a la Direcció d’Obra ia la Direcció de Projectes de reforma integral.

Reformes integrals: Fes realitat la casa dels teus somnis

A totes les nostres obres realitzem un plantejament previ de reforma integral amb disseny minimalista que podem modificar consensuant idees aportades pels nostres clients.

El nostre disseny minimalista crea espais amplis, amb les mínimes divisions possibles i integra tots els elements necessaris dins un tot de manera imperceptible per obtenir un ambient serè, uniforme i relaxat, sense soroll visual.

No tinguis res a casa teva que no tingui un ús o que no creguis que és bonic

Fem reformes integrals aplicant criteris d’eficiència energètica i de qualitat de vida per a les persones que habitaran els habitatges reformats (qualitat de l’aire, confort tèrmic, confort acústic, …)

Llámenos o escríbanos sin compromiso

  Ciutat de la reforma:

  Descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Política de Privadesa .

  Sense Problemes

  Reformes Integrals sense problemes

  Sense Preocupació

  No t'has de preocupar per res

  Sense Sobrecostos

  No tindràs cost extra, pagaràs allò acordat

  Sense Retards

  Les reformes s'acabaran en el temps acordat

  Alguns dels nostres projectes de reformes integrals

  Fes clic sobre la imatge per veure més informació

  Reforma Integral Balmes

  Reforma Integral al Carrer Balmes

  Coneix tots els detalls sobre la Reforma Integral al Carrer Balmes de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

  Compte-Borrell-15

  Reforma Integral al Carrer Compte Borrell

  Coneix tots els detalls sobre la Reforma Integral al Carrer Compte Borrell de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

  Reforma en Hospitalet

  Reforma Integral a l'Hospitalet

  T’expliquem tots els detalls sobre la Reforma Integral a l’Hospitalet que va realitzar Reforma i Estalvia

  NOU-DE-LA-RAMBLA-16

  Reforma Integral al Carrer Nou de la Rambla

  Coneix la interessant reforma integral realitzada al Carrer Nou de la Rambla de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

  Reforma en Pere IV

  Reforma Integral al Carrer Pere IV

  Al següent apartat et parlem en detall de la Reforma Integral al Carrer Pere IV de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

  PREMIA-DE-MAR-4

  Reforma Integral a Premia de Mar

  Et parlem de tots els detalls sobre la Reforma Integral a Premia de mar que va realitzar Reforma i Estalvia

  CONSELL-DE-CENT-7

  Reforma Integral al Carrer Consell de Cent

  Detalls sobre la Reforma Integral al Carrer Consell de Cent realitzada per Reforma i Estalvia a Barcelona

  Reformas Integrales en 20201 (22)

  Reformes Integrals al Poble Nou

  Coneix tots els detalls sobre la Reforma Integral realitzada al Poble Nou per Reforma i Estalvia

  Especialistes en Reformes Integrals 1

  Els nostres projectes de reformes integrals

  En una reforma integral també és molt important tenir cura dels detalls , tant a l’hora de combinar formes, textures i colors com a l’hora de col·locar els materials.

  A les nostres reformes integrals tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una “reforma” i una “bona reforma”.

  Hem realitzat reformes integrals de pisos, cases unifamiliars, espais diàfans, dúplex, àtics fins a petits estudis, aconseguint sempre que els resultats siguin únics i exclusius a bon preu.

  La capacitat de solucionar els imprevistos i la de compensar el pressupost inicial sense que sorgeixin sobrecostos ens fan ser una de les poques empreses especialistes en reformes integrals amb garanties.

  Les reformes integrals no són un problema

  El problema és que no saber escollir l’empresa adequada. Hi ha algunes empreses que fem les coses de manera correcta, amb planificació, coordinació i ritme de treball, afegint transparència, confiança i comunicació fluida, sense estrès, sense crits, sense sorpreses…. I sense sobrecostos extres.

  -“La simplicitat és la màxima sofisticació”-
  Leonardo Da Vinci

  Especialistes en Reformes Integrals 2

  Sí, és possible viure a casa teva durant una reforma integral, però pot ser incòmode a causa de la pols, soroll i pertorbacions. La viabilitat depèn de l’escala del projecte i la vostra disposició a bregar amb les incomoditats.

  Les reformes integrals a Barcelona són projectes de renovació i remodelació que abasten la transformació completa d’un habitatge o un espai, des dels fonaments fins al sostre. Aquestes reformes impliquen la renovació total de totes les àrees i components, com ara parets, terres, sostres, instal·lacions elèctriques, fontaneria, sistemes de calefacció i refrigeració, i qualsevol altre aspecte estructural o estètic de la propietat.

  En contrast, les reformes parcials se centren en àrees o aspectes específics d’un habitatge o espai, com ara la cuina, el bany, la façana, o la renovació de terres i parets en una sola habitació. Les reformes parcials són menys invasives i solen tenir un abast més limitat en comparació de les reformes integrals.

  En resum, la diferència principal entre totes dues és l’abast de la renovació: les reformes integrals involucren una transformació total de tot l’espai, mentre que les reformes parcials s’enfoquen en àrees o elements específics. Les reformes integrals són ideals quan es busca una renovació completa i una millora significativa en la funcionalitat i l’estètica d’una propietat.

  La durada d’una reforma integral en una llar mitjana pot variar considerablement segons diversos factors, com ara la magnitud del projecte, la complexitat de les tasques, la disponibilitat de materials i l’eficiència del contractista. Tot i això, aquí hi ha una estimació general del temps que podria prendre:

  1. Reforma integral petita (exemple: un sol bany o cuina): En general, podeu prendre de 4 a 8 setmanes, depenent de la complexitat i els detalls del projecte.
  2. Reforma integral mitjana (exemple: renovació de diversos espais): Aquests projectes poden fer de 2 a 6 mesos, novament depenent de l’escala i la quantitat de treball involucrat.
  3. Reforma integral gran (exemple: remodelació completa d’una casa): Per a projectes d’aquesta magnitud, és possible que hàgiu de planificar de 6 mesos a 1 any o més per a la seva finalització.

  És important destacar que aquests terminis només són estimacions generals i poden variar significativament segons les circumstàncies específiques del teu projecte. Factors com ara la planificació, la disponibilitat de materials, els permisos i els imprevistos poden influir en la durada del projecte. Per tant, és essencial discutir els terminis i la programació amb el teu contractista abans de començar la reforma integral per tenir una idea més acurada del temps que portarà completar-la.

  Sí, pots personalitzar completament el disseny de casa teva durant una reforma integral. Un dels avantatges de dur a terme una reforma integral és l’oportunitat de crear un espai que s’ajusti completament als vostres gustos, necessitats i estil de vida. Aquí hi ha algunes formes en què pots personalitzar el disseny de la teva llar durant una reforma integral:

  Disseny interior : Pots triar els colors de les parets, els tipus de terres, les textures i els acabats que més t’agradin. També podeu personalitzar els detalls, com les motllures, els sòcols i les portes.

  Distribució d’espais : Durant una reforma integral, pots reconfigurar completament la distribució dels espais segons les teves preferències. Pots eliminar parets per crear espais oberts, afegir divisions per crear habitacions addicionals o canviar la disposició de les habitacions segons les teves necessitats.

  Cuina i banys : Pots triar els mobles de cuina i bany, els electrodomèstics, els lavabos, les dutxes i els vàters que s’adaptin al teu estil i funcionalitat preferits.

  Sistemes d’il·luminació : Personalitza la il·luminació de casa teva amb l’elecció de llums, aplics i sistemes d’il·luminació que creïn l’atmosfera que desitges a cada habitació.

  Finestres i portes : Pots seleccionar finestres i portes que s’ajustin al teu estil arquitectònic i proporcionin la quantitat adequada de llum natural i ventilació.

  Eficiència energètica : Si desitges una llar ecoeficient, pots personalitzar la incorporació de sistemes i materials d’eficiència energètica, com ara panells solars, aïllament d’alta qualitat i finestres eficients.

  Tecnologia i automatització : Integra sistemes d’automatització de la llar, com ara sistemes de seguretat, termòstats intel·ligents i sistemes d’entreteniment personalitzats, per crear una llar connectada a la teva mida.

  Materials sostenibles : Si us preocupa la sostenibilitat, escolliu materials de construcció i acabats respectuosos amb el medi ambient per personalitzar la vostra llar de manera sostenible.

  Detalls de disseny : Afegeix detalls de disseny únics, com prestatgeries encastades, nínxols, xemeneies, escales personalitzades o sostres alts, per crear un espai veritablement especial.

  Recorda que treballar amb un arquitecte o dissenyador d’interiors experimentat pot ajudar-te a donar vida a les teves idees i assegurar-te que el disseny personalitzat de casa teva sigui funcional i estèticament atractiu. També és important tenir en compte els aspectes tècnics i la normativa local en personalitzar la teva llar durant una reforma integral per garantir que tot es faci de manera segura i compleixi els requisits legals.

  Realitzar una reforma integral amb enfocament a l’ecoeficiència pot oferir una sèrie de beneficis significatius, tant per al medi ambient com per als propietaris d’habitatges. Alguns d’aquests beneficis inclouen:

  1. Estalvi d’energia : L’ecoeficiència se centra a millorar l’eficiència energètica de l’habitatge. Això es pot traduir en un consum d’energia menor per a la calefacció, la refrigeració, la il·luminació i els electrodomèstics, cosa que es tradueix en factures de serveis públics més baixes.
  2. Reducció d’emissions de carboni En utilitzar menys energia, una reforma integral ecoeficient contribueix a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, cosa que és beneficiosa per al medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.
  3. Major confort tèrmic L’ecoeficiència sovint implica millorar l’aïllament i l’hermeticitat de l’habitatge, cosa que significa una temperatura més estable i confortable a totes les estacions de l’any.
  4. Qualitat de l’aire interior : En utilitzar materials i sistemes més saludables, una reforma integral ecoeficient pot millorar la qualitat de l’aire interior, reduint la presència d’al·lèrgens i contaminants.
  5. Augment del valor de la propietat : Els habitatges ecoeficients solen ser més atractius per als compradors i poden tenir un valor de revenda més alt.
  6. Ús responsable dels recursos L’ecoeficiència també fa referència a l’ús responsable dels recursos naturals, com l’aigua i els materials de construcció, cosa que pot reduir l’empremta ecològica de l’habitatge.
  7. Compliment normatiu En molts llocs, hi ha regulacions i estàndards cada cop més estrictes relacionats amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat en la construcció. Una reforma integral ecoeficient pot ajudar a complir aquests requisits.
  8. Consciència ambiental : Promoure l’ecoeficiència mitjançant una reforma integral fomenta la consciència ambiental i pot inspirar els altres a prendre mesures similars.

  En resum, una reforma integral amb enfocament a l’ecoeficiència no només pot reduir els costos d’energia i millorar la comoditat, sinó que també contribueix a la protecció del medi ambient ia l’ús sostenible dels recursos naturals.

  Millorar l’eficiència energètica de casa teva durant una reforma integral és una manera excel·lent de reduir els teus costos d’energia i disminuir el teu impacte ambiental. Aquí tens algunes maneres d’aconseguir-ho:

  1. Aïllament : Assegureu-vos que la vostra llar estigui ben aïllada. Això inclou l’aïllament de parets, sostres, terres i finestres. Utilitza materials d´aïllament d´alta qualitat per minimitzar la pèrdua de calor al´hivern i el guany de calor al´estiu.
  2. Finestres eficients : Opta per finestres de doble o triple vidre amb marcs d’alta qualitat, com PVC o alumini amb trencament de pont tèrmic. Això ajuda a reduir les pèrdues de calor i el soroll exterior.
  3. Sistemes de calefacció i refrigeració eficients : Considera la instal·lació de sistemes de calefacció i refrigeració d’alta eficiència energètica, com bombes de calor, calderes de condensació o sistemes de climatització zonificats.
  4. Il·luminació LED : Reemplaça les bombetes incandescents i fluorescents amb il·luminació LED eficient en termes energètics. Els llums LED consumeixen menys energia i tenen una vida útil més llarga.
  5. Electrodomèstics eficients : En renovar la teva cuina, tria electrodomèstics amb etiquetes d’eficiència energètica A++ o superior. Aquests aparells consumeixen menys energia durant el seu ús.
  6. Sistemes d’energia renovable : Si és possible, considera la instal·lació de panells solars o sistemes d’energia eòlica per generar energia neta i reduir la teva dependència de la xarxa elèctrica convencional.
  7. Control de temperatura : Instal·la termòstats programables o termòstats intel·ligents per controlar la temperatura de casa teva de manera eficient, reduint el consum d’energia quan no estiguis a casa o durant la nit.
  8. Ventilació controlada : Implementa sistemes de ventilació mecànica controlada amb recuperació de calor per garantir un flux d’aire fresc i mantenir la temperatura interior constant.
  9. Aixetes i accessoris de baix flux : Utilitza aixetes i capçals de dutxa de baix flux per reduir el consum d’aigua calenta i, per tant, l’ús d’energia.
  10. Segell de fuites d’aire : Assegureu-vos que no hi hagi fuites d’aire a les portes, finestres i punts de penetració, com ara canonades i cables. Segellar aquestes àrees pot millorar significativament leficiència energètica.
  11. Monitorització i gestió energètica : Instal·la sistemes de monitorització i gestió energètica per fer un seguiment del consum i prendre decisions informades sobre com reduir-lo.
  12. Materials sostenibles : Utilitza materials de construcció sostenibles i respectuosos amb el medi ambient sempre que sigui possible.

  En dur a terme una reforma integral amb enfocament a l’eficiència energètica, estaràs invertint en el confort a llarg termini i en la reducció dels teus costos d’energia. A més, contribuiràs a la sostenibilitat ambiental en reduir la teva petjada de carboni.

  En triar un contractista per a una reforma integral, és essencial tenir en compte diversos factors per garantir un projecte exitós i sense complicacions. Aquí tens alguns factors clau a considerar:

  Experiència i reputació : Investiga l’experiència del contractista en projectes similars i la seva reputació al mercat. Llegeix ressenyes, sol·licita referències i verifica feines anteriors.

  Llicències i permisos : Assegureu-vos que el contractista estigui degudament llicenciat i tingui els permisos necessaris per dur a terme treballs de construcció a la teva àrea.

  Assegurança i garantia Verifica que el contractista tingui assegurança de responsabilitat civil i ofereix garantia de qualitat per a la seva feina. Això us protegeix en cas de problemes futurs.

  Pressupost i contracte : Obtingueu diversos pressupostos detallats i compareu-los. Assegureu-vos que el contracte inclogui tots els detalls del projecte, terminis, costos i responsabilitats de les dues parts.

  Habilitats i equip : Assegureu-vos que el contractista compti amb el personal i els subcontractistes adequats per dur a terme tots els aspectes de la reforma integral, des de la construcció fins a l’electricitat i lampisteria.

  Referències i exemples de treball : Demana referències de projectes anteriors i demana veure treballs que hagin completat. Això us donarà una idea de la seva qualitat de treball.

  Planificació i terminis : Discuteix el cronograma del projecte i assegura’t que s’ajusti a les teves necessitats i expectatives. És important establir terminis realistes.

  Comunicació : La comunicació efectiva és clau. Assegureu-vos que el contractista estigui disposat a mantenir una comunicació oberta amb tu i estigui receptiu a les teves preguntes i preocupacions.

  Coneixement d’ecoeficiència Si busques una reforma integral ecoeficient, verifica que el contractista tingui experiència en projectes sostenibles i estigui al corrent de les pràctiques i materials ecoeficients.

  Contracte per escrit : No inicieu el projecte sense un contracte per escrit que especifiqui tots els detalls acordats, inclosos els terminis, costos i qualsevol canvi en l’abast del treball.

  Garantia postobra : Pregunta si el contractista ofereix una garantia després de la finalització del projecte per abordar qualsevol problema que pugui sorgir.

  Empatia i compatibilitat La relació amb el contractista és important, així que tria algú amb qui et sentis còmode treballant i que comprengui els teus objectius i necessitats.

  En considerar aquests factors i fer una investigació exhaustiva, estaràs millor preparat per seleccionar el contractista adequat per a la teva reforma integral a Barcelona. En reforma i Estalvia estem acostumats a

  Els permisos i les llicències necessaris per dur a terme una reforma integral a Barcelona poden variar segons l’escala i l’abast del projecte, així com les regulacions locals i la normativa vigent. Tot i això, en termes generals, aquí hi ha una llista dels permisos i llicències que solen ser requerits per a una reforma integral a Barcelona:

  Llicència d’obres Aquest és el permís principal que generalment es requereix per a qualsevol projecte de construcció o reforma integral. L’has d’obtenir de l’ajuntament local o l’entitat competent abans de començar els treballs.

  Permís de demolició (si cal): Si la reforma implica la demolició d’estructures existents, és possible que necessiteu un permís específic per a la demolició.

  Permís d’ocupació de la via pública (si cal) : Si els treballs de construcció afecten l’espai públic, com ara voreres o carrers, és possible que necessiteu un permís per ocupar temporalment aquest espai.

  Permís d’instal·lació elèctrica : Si es faran feines al sistema elèctric, és possible que necessitis un permís específic per a les instal·lacions elèctriques.

  Permís de fontaneria : De manera similar, si es faran treballs al sistema de fontaneria o sanejament, és possible que necessiteu un permís de fontaneria.

  Permís de canvi d’ús (si cal) : Si la reforma implica un canvi d’ús de l’edifici, com ara convertir un espai comercial en un habitatge, és possible que necessiteu un permís de canvi d’ús.

  Permís per instal·lar sistemes de climatització o calefacció : Si s’instal·laran sistemes de climatització o calefacció, és possible que es requereixi un permís específic.

  Permís per a l’eliminació de runes : Hauràs de gestionar un permís per a l’eliminació adequada de runes i residus de construcció.

  Permís d’obertura (si cal) : Si la reforma implica canvis significatius en l’estructura o l’ús d’un local comercial, és possible que necessiteu un permís d’obertura per reobrir el negoci després de la reforma.

  És important tenir en compte que les regulacions i els requisits poden canviar amb el temps, per això és aconsellable posar-se en contacte amb l’ajuntament local o una entitat competent per obtenir informació actualitzada i assegurar-se de complir tots els requisits legals abans de començar qualsevol reforma integral a Barcelona.

  En què et podem ajudar?

  Especialistes en reformes integrals a Barcelona

  Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o omple el formulari, i t’ajudarem en tot allò que puguem.

  Contacte sin compromiso

   Ciutat de la reforma:

   Descripció dels treballs

   He llegit i accepto la Política de Privadesa .