Reformes Integrals

Especialistes en Reformes Integrals a Barcelona

Què és el que heu estat percebent com un problema a l’hora de fer una reforma integral, fins ara?

L

 

es reformes integrals als habitatges són sempre un repte, però un repte que tenim sempre sota control enfront de qualsevol imprevist que pugui sorgir. Una de les coses bones que oferim és la nostra experiència de més de 24 anys en el sector de les reformes integrals a Barcelona. Som un equip molt ben coordinat, amb un llarg recorregut dins les Direccions d’obres i les Direccions de Projectes de les reformes integrals.

 

A totes les nostres obres realitzem un plantejament previ de reforma integral amb disseny minimalista que podem modificar consensuant idees aportades pels nostres clients. Fem un intercanvi d’idees per tal de trobar la reforma adient a cada cas. El nostre disseny minimalista crea espais amplis, amb les mínimes divisions possibles i integra tots els elements necessaris dins d’un tot, de manera imperceptible, per a obtenir un ambient serè, uniforme i relaxant, sense estrès visual.

 

No tinguis res a la teva llar que no sigui útil o que no creguis que és artísticament bonic”

 

Fem reformes integrals a Barcelona aplicant criteris d’eficiència energètica i que milloren la qualitat de vida de les persones (qualitat de l’aire, confort tèrmic i acústic, accessibilitat…)

Truqui sense compromís

934 677 177

175R

Últims projectes de reformes integrals

Faci clic sobre de la imatge per veure més galeries
REFORMES INTEGRALS

Sistema de treball propi

En una reforma integral també és molt important cuidar els detalls, tant a l’hora de combinar formes, textures i colors com a l’hora de col·locar els materials. A les nostres reformes integrals tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una “reforma” y una “bona reforma”.

Hem realitzat reformes de pisos, cases unifamiliars, espais diàfans, dúplex, àtics, fins a petits estudis, aconseguint sempre que els resultats siguin únics i exclusius a bon preu. La capacitat d’afrontar els imprevistos i la de compensat el pressupost inicial sense que provoquin sobrecostos ens fan ser una de les poques empreses especialistes en reformes integrals amb garanties.

 

Fer una reforma no és un problema.

 

El problema és que no es tria l’empresa correcte. Hi ha algunes empreses que fem les coses de manera correcte, amb planificació, coordinació i ritme de treball adequats, afegint transparència, confiança i comunicació fluïda, sense estrès, sense crits, sense sorpreses….i sense sobrecostos ni extres.

 

“La simplicitat és la sofisticació máxima”

REFORMES INTEGRALS
Reformes Integrals 1

Truqui sense compromís

934 677 177

En què podem ajudar-te?

Si necessites fer una consulta sobre el nostre servei de reforma integral o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

Població:

Breu descripció dels treballs

He llegit i accepto la Politica de Privacitat.

Reformas Integrales en Barcelona | Especialistas en Reformas
Reformes Integrals 2

Somos especialistas en reformas integrales en Barcelona. Solicita información sin compromiso sobre tu proyecto y hazlo realidad. +INFORMACIÓN

Service Type: Reformas