Skip to content

Equip de Reformes Integrals

Som Professionals

Solucions i Compromís

Metodologia de Treball

 • 1.Contactar

  Contacta amb nosaltres i estarem encantats d'iniciar el projecte i resoldre tots els dubtes sobre la teva reforma.

 • 2. Visita + Intercanvi d'idees

  Realitzem una visita inicial amb un intercanvi d'idees entre el projecte que ens proposes i possibles millores o solucions que ajudin a crear la casa dels teus somnis.

 • 3.Pressupost

  Una vegada tenim clar el projecte, presentem el pressupost amb el qual es realitzarà l'obra.

 • 4.Contratcte

  En el moment en el qual s'aprova el pressupost per part del client, realitzem el contracte corresponent amb la màxima claredat i transparència.

 • 5. Lliurament del Pla Director de la reforma

  Lliurem el pla del projecte per a poder iniciar l'obra d'acord amb el client.

 • 6.Execució de la Reforma

  Iniciem el treball de l'obra segons l'estipulat en els passos anteriors.

Som una empresa formada per un equip de reformes integrals multidisciplinària amb capacitat per a diagnosticar els problemes que es presenten en tota reforma, donant solucions i gestionant i realitzant les obres tenint en compte els diferents aspectes com el disseny, la funcionalitat, la seguretat, la salubritat i l’eficiència energètica i secundant i duent a terme mesures que ajuden a la sostenibilitat del medi ambient. (Som membres de la fundació FENISS i disposem del segell ISSOP).

Som professionals del sector, especialistes en reformes i rehabilitació d’habitatges.

Eficiència energètica, accessibilitat en els edificis i en l’aplicació de mesures que milloren la qualitat de vida de les persones que habiten aquests habitatges i/o edificis.

En definitiva, podem millorar l’accessibilitat als habitatges (ascensors i itineraris accessibles), millorem l’eficiència energètica, reduïm el consum i les emissions de CO2 derivades. Garantim l’habitabilitat i la seguretat dels habitatges així com el confort tèrmic i acústic exigibles.

Un equip de reformes integrals humà especialista

La nostra manera de treballar implica que abans de l’inici de l’obra mantenim una reunió prèvia entre el client, el tècnic i l’interlocutor de l’obra per a acabar de concretar aspectes de la reforma com són els acabats que s’han triat i altres qüestions que poden arribar a marcar el ritme d’obra.

En tenir clients de fora del país, a més, fusionem els criteris que apliquem aquí amb criteris d’altres països, de manera que aquesta fusió ens enriqueix i ens dóna una perspectiva més àmplia.

En què podem Ajudar-te?

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem. Som un equip de reformes integrals professional i humà que crearà la reforma dels teus somnis. Coneix les nostres Reformes Integrals aquí.

  Ciutat de la reforma:

  Descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Política de Privacitat.