Som Professionals

Equip de Reformes Integrals

Solucions i Compromís

Metodologia de Treball

1. Contactar

Contacta amb nosaltres i estarem encantats d'iniciar el projecte i resoldre tots els dubtes sobre la teva reforma.

2. Visita + Intercanvi d’idees

Realitzem una visita inicial amb un intercanvi d'idees entre el projecte que ens proposes i possibles millores o solucions que ajudin a crear la casa dels teus somnis

3. Pressupost

Una cop tenim clar el projecte, presentem el pressupost amb el qual es realitzarà l'obra.

4. Contracte

En el moment en el qual s'aprova el pressupost per part del client, realitzem el contracte corresponent amb la màxima claredat i transparència

5. Lliurament del Pla Director de la reforma

Lliurem el planning de la reforma per a poder iniciar l'obra d'acord amb el client

6. Execució de la reforma

Iniciem el treball de l'obra segons el previst en el pas anterior

Som una empresa formada per un equip multidisciplinari amb capacitat per a diagnosticar els problemes que es presenten en tota reforma, donant solucions i gestionant i realitzant les obres tenint en compte els diferents aspectes com el disseny, la funcionalitat, la seguretat, la salubritat i l’eficiència energètica i donant suport i duent a terme mesures que ajuden a la sostenibilitat del medi ambient. (Som membres de la fundació *FENISS i disposem del segell *ISSOP).

 

Som professionals del sector especialistes en reformes i rehabilitació d’habitatges

 

Eficiència energètica, accessibilitat en els edificis i en l’aplicació de mesures que milloren la qualitat de vida de les persones que habiten aquests habitatges i/o edificis.

 

En definitiva, podem millorar l’accessibilitat als habitatges (ascensors i itineraris accessibles), millorem l’eficiència energètica, reduïm el consum i les emissions de CO2 derivades. Garantim l’habitabilitat i la seguretat dels habitatges així com el confort tèrmic i acústic exigibles.

 

Un equip humà especialista en Reformes integrals

 

La nostra manera de treballar implica que abans de l’inici de l’obra mantenim una reunió prèvia entre el client, el tècnic i l’interlocutor de l’obra per a acabar de concretar aspectes de la reforma com són els acabats que s’han triat i altres qüestions que poden arribar a marcar el ritme d’obra.

En tenir clients de fora del país, a més,  fusionem els criteris que apliquem aquí amb criteris d’altres països, de manera que aquesta fusió ens enriqueix i ens dóna una perspectiva més àmplia.

Truqui'ns sense compromís

934 677 177

En què podem ajudar-te?

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truqui’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

    Ciudad de la reforma:

    Descripción de los trabajos

    He leído y acepto la Política de Privacidad.