Skip to content

Equip de Reformes Integrals

Som Professionals

Solucions i Compromís

Metodologia de Treball

 • 1.Contactar

  Contacta amb nosaltres i estarem encantats d´iniciar el projecte i resoldre tots els dubtes sobre la teva reforma.

 • 2. Visita + Intercanvi d'idees

  Realitzem una visita inicial amb un intercanvi d'idees entre el projecte que ens proposes i possibles millores o solucions que ajudin a crear la casa dels teus somnis.

 • 3.Pressupost

  Un cop tenim clar el projecte, presentem el pressupost amb què es realitzarà l'obra.

 • 4.Contracte

  En el moment que s'aprova el pressupost per part del client, realitzem el contracte corresponent amb la màxima claredat i transparència.

 • 5. Lliurament del Pla Director de la reforma

  Entreguem el pla del projecte per poder iniciar l´obra d´acord amb el client.

 • 6.Execució de la Reforma

  Iniciem el treball de l'obra segons allò estipulat als passos anteriors.

Som una empresa formada per un equip de reformes integrals multidisciplinar amb capacitat per diagnosticar els problemes que es presenten en tota reforma, donant solucions i gestionant i realitzant les obres tenint en compte els diferents aspectes com el disseny, la funcionalitat, la seguretat, la salubritat i leficiència energètica i recolzant i duent a terme mesures que ajuden a la sostenibilitat del medi ambient. (Som membres de la fundació FENISS i disposem del segell ISSOP).

Som professionals del sector, especialistes en reformes i rehabilitació de vivendes.

Eficiència energètica, accessibilitat als edificis i en l’aplicació de mesures que milloren la qualitat de vida de les persones que habiten aquests habitatges i/o edificis.

En definitiva, podem millorar l‟accessibilitat als habitatges (ascensors i itineraris accessibles), millorem l‟eficiència energètica, reduïm el consum i les emissions de CO2 derivades. Garantim l’habitabilitat i la seguretat dels habitatges així com el confort tèrmic i acústic exigibles.

Un equip de reformes integrals humà especialista

La nostra manera de treballar implica que abans de l’inici de l’obra mantenim una reunió prèvia entre el client, el tècnic i l’interlocutor de l’obra per acabar de concretar aspectes de la reforma com són els acabats elegits i altres qüestions que poden arribar a marcar el ritme dobra.

Com que tenim clients de fora del país, a més, fusionem els criteris que apliquem aquí amb criteris d’altres països, de manera que aquesta fusió ens enriqueix i ens dóna una perspectiva més àmplia.

En què podem ajudar-te?

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o omple el formulari, i t’ajudarem en tot allò que puguem. Som un equip de reformes integrals professional i humà que crearà la reforma dels teus somnis. Coneix les nostres Reformes Integrals aquí.

  Ciutat de la reforma:

  Descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Política de Privadesa .