Skip to content

Reformes de Locals Comercials

Especialistes en Reformes de Locals comercials a Barcelona

Què és el que heu estat percebent com un problema a l'hora de fer una reforma del teu local comercial, fins ara?

Realitzem tota classe de reformes de locals comercials, oficines i seus d’empresa. En aquesta mena d’obres cal tenir molt en compte tant les instal·lacions com la il·luminació. Les instal·lacions han de ser el més eficients possible per a disminuir el cost fix que representen els consums de les màquines, equips i il·luminació.

En la reforma de local, quant a la il·luminació, cal tenir en compte la llum natural de la qual puguem disposar, i el disseny i configuració dels equips d’il·luminació artificial, perquè a cada moment del dia tinguem la llum ideal perquè no es desvirtuïn els colors de la mercaderia exposada, i utilitzar bombetes de molt baix consum i sense obsolescència programada. Actualment la domòtica ens ofereix solucions per a tot el referent a l’optimització del consum d’energia.

Ens adaptem a tots els pressupostos.

Entre els nostres clients tenim signatures amb botigues en tot el territori nacional amb imatge corporativa i un llibre d’estil molt clar, i també el client de barri que vol aconseguir un local reformat a bon preu.

Sin Problemas

Reformes Integrals sense problemes

Sense Preocupació

No hauràs de preocupar-te per res

Sense Sobrecostos

No tindràs cost extra, pagaràs els acords

Sense Retards

Les reformes s'acabaran en el temps acordat

934 677 177

Truqui'ns sense Compromís

Últims projectes de reforma d'espais comercials

Fes clic damunt de la imatge per a veure més galeries

Locale-Barceloneta-4

Reforma Local Comercial a Barceloneta

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Local Comercial a la Barceloneta de Barcelona que va realitzar Reforma y Ahorra

Local-Eixample-1

Reforma Local Comercial a Eixample

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Local Comercial en L’Eixample de Barcelona que va realitzar Reforma y Ahorra

Reforma-Local-Gracia-1

Reforma Local Comercial a Gracia

Et comptem tots els detalls sobre la Reforma de Local comercial a Gràcia que va realitzar Reforma y Ahorra

Mataró-Local-Comercial-3

Reforma Local Comercial a Mataró

Et comptem tots els detalls sobre la Reforma de Local Comercial a Mataró que va realitzar Reforma y Ahorra

Local-Sabadell-4

Reforma de Local a Sabadell

En el següent apartat et parlem detalladament de la Reforma de Local a Sabadell que va realitzar Reforma y Ahora en 2021

Reforma-Local-Sants-2

Reforma de Local Comercial a Sants

En el següent apartat et parlem detalladament de la Reforma de Local Comercial a Sants que va realitzar Reforma y Ahorra en 2021

Reformes de Locals Comercials 1
Reformes de Locals Comercials 2

Ens adaptem a tots els pressupostos

Fem les reformes de locals aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: bellesa i utilitat, integrant al mateix temps criteris d’eficiència energètica i de benestar per als ocupants.

El nostre disseny minimalista crea espais amplis i integra tots els elements necessaris de manera imperceptible dins d’un tot per a obtenir un ambient agradable.
En una reforma és molt important cuidar els detalls, tant a l’hora de la combinació de formes, textures i colors com en la manera de col·locar-los. En les nostres reformes tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una bona i una mala reforma.

Tenim el nostre propi mètode de gestió d’obra i a més ens encarreguem de realitzar propostes de distribució i de tramitar tots els permisos necessaris per a no fer perdre el temps als nostres clients.

Tot això gestionat sempre per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder de decisió, que l’empresa designa per a cada client, al qual se li facilita el seu número de telèfon mòbil perquè ho tingui a la seva disposició les 24 hores del dia. Les decisions d’obra cal agilitar-les i sempre tenen la màxima prioritat perquè d’això depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament.

-“La simplicitat és la màxima sofisticació”-

Reformes de Locals Comercials 3

En què podem ajudar-te?

Especialistes en reformes integrals a Barcelona

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

Contacte sin compromiso

    Ciutat de la reforma:

    Descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Política de Privadesa .