Skip to content

Reformes de Locals Comercials

Especialistes en Reformes de Locals comercials a Barcelona

Què heu estat percebent com un problema a l'hora de fer una reforma del vostre local comercial, fins ara?

Realitzem tota mena de reformes de locals comercials, oficines i seus d’empresa . En aquest tipus d’obres cal tenir molt en compte tant les instal·lacions com la il·luminació. Les instal·lacions han de ser tan eficients com sigui possible per disminuir el cost fix que representen els consums de les màquines, equips i il·luminació.

A la reforma de local, quant a la il·luminació, cal tenir en compte la llum natural de la que puguem disposar, i el disseny i configuració dels equips d’il·luminació artificial, perquè a cada moment del dia tinguem la llum ideal perquè no es desvirtuïn els colors de la mercaderia exposada, i utilitzar bombetes de molt baix consum i sense obsolescència programada. Actualment la domòtica ens ofereix solucions per a tot allò referent a l’optimització del consum d’energia.

Ens adaptem a tots els pressupostos.

Entre els nostres clients tenim firmes amb botigues a tot el territori nacional amb imatge corporativa i un llibre d’estil molt clar, i també el client de barri que vol assolir un local reformat a bon preu.

Sense Problemes

Reformes Integrals sense problemes

Sense Preocupació

No t'has de preocupar per res

Sense Sobrecostos

No tindràs cost extra, pagaràs allò acordat

Sense Retards

Les reformes s'acabaran en el temps acordat

934 677 177

Truqui'ns sense Compromís

Últims projectes de reforma d'espais comercials

Fes clic sobre la imatge per veure més galeries

Locale-Barceloneta-4

Reforma Local Comercial a Barceloneta

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Local Comercial a La Barceloneta de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

Local-Eixample-1

Reforma Local Comercial a Eixample

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Local Comercial a l’Eixample de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

Reforma-Local-Gracia-1

Reforma Local Comercial a Gràcia

T’expliquem tots els detalls sobre la Reforma de Local comercial a Gràcia que va realitzar Reforma i Estalvia

Mataró-Local-Comercial-3

Reforma Local Comercial a Mataró

T’expliquem tots els detalls sobre la Reforma de Local Comercial a Mataró que va realitzar Reforma i Estalvia

Local-Sabadell-4

Reforma de Local a Sabadell

Al següent apartat et parlem en detall de la Reforma de Local a Sabadell que va realitzar Reforma i Estalvia el 2021

Reforma-Local-Sants-2

Reforma de Local Comercial a Sants

Al següent apartat et parlem en detall de la Reforma de Local Comercial a Sants que va realitzar Reforma i Estalvia el 2021

Reformes de Locals Comercials 1
Reformes de Locals Comercials 2

Ens adaptem a tots els pressupostos

Fem les reformes de locals aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: bellesa i utilitat, integrant alhora criteris d‟eficiència energètica i de benestar per als ocupants.

El nostre disseny minimalista crea espais amplis i integra tots els elements necessaris de manera imperceptible dins un tot per obtenir un ambient agradable.
En una reforma és molt important tenir cura dels detalls, tant a l’hora de combinar formes, textures i colors com en la manera de col·locar-los. A les nostres reformes tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una bona i una mala reforma.

Tenim el nostre propi mètode de gestió d’obra ia més ens encarreguem de fer propostes de distribució i de tramitar tots els permisos necessaris per no fer perdre el temps als nostres clients.

Tot això gestionat sempre per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder de decisió, que l’empresa designa per a cada client, al qual se li facilita el número de telèfon mòbil perquè el tingui a la seva disposició les 24 hores del dia. Les decisions d’obra cal agilitzar-les i sempre tenen la màxima prioritat perquè en depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament.

-“La simplicitat és la màxima sofisticació”-

Reformes de Locals Comercials 3

Preguntes Freqüents

Oferim una àmplia gamma de serveis que inclouen disseny interior, renovació d’espais, instal·lacions elèctriques i de fontaneria, gestió de permisos, entre d’altres, per assegurar una reforma integral d’alta qualitat.

El temps de reforma pot variar segons la magnitud del projecte. Tot i així, proporcionem terminis estimats clars i treballem de manera eficient per minimitzar qualsevol interrupció en l’operació del teu negoci.

Comencem amb una consulta per entendre les teves necessitats i preferències. Després, elaborem un pla detallat, incloent-hi dissenys 3D si cal, i coordinem amb tu cada pas del procés abans de començar l’obra.

Sí, comptem amb un equip de professionals altament capacitats en reformes de locals comercials, incloent-hi arquitectes, dissenyadors d’interiors, i contractistes especialitzats en l’àmbit comercial.

Hem treballat en una varietat de projectes, des de botigues minoristes fins a restaurants i oficines. La nostra experiència abasta diferents sectors per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client.

Ens encarreguem de gestionar tots els permisos necessaris i assegurar-nos que la reforma compleixi totes les regulacions locals i normatives vigents a Barcelona.

Sí, oferim pressupostos personalitzats adaptats a les necessitats de cada client. Podeu sol·licitar una consulta gratuïta per aclarir els detalls del vostre projecte.

Treballem amb proveïdors de confiança i fem servir materials d’alta qualitat. A més, supervisem de prop cada etapa de l’obra per garantir l’excel·lència a l’execució.

Sí, oferim garantia per a la nostra feina. Si sorgeix algun problema després de la reforma, ens comprometem a resoldre’l de manera oportuna i eficient.

Oferim serveis de reforma de locals comercials a tota l’àrea metropolitana de Barcelona. Si teniu un projecte fora d’aquesta àrea, no dubteu a contactar-nos per discutir les possibilitats.

En què et podem ajudar?

Especialistes en reformes integrals a Barcelona

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o omple el formulari, i t’ajudarem en tot allò que puguem

Contacte sin compromiso

    Ciutat de la reforma:

    Descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Política de Privadesa .