Columnes de Llum Natural

En Reforma y Ahorra realitzem Columnes de Llum Natural.

Aporta salut i benestar sense cap cost addicional al llarg de la seva vida útil.

Columnes de Llum Natural

 

Aquest element no és molt conegut dins del sector i en canvi quan els condicionants de l’habitatge ho permeten introdueix llum natural als espais interiors, aportant una sensació de benestar que millora la nostra actitud i afavoreix l’optimisme.

 

És necessari tenir una connexió directa amb l’exterior on arribi el sol sense impediments.

 

Es tracta d’una lluerna tubular amb doble vidre i cambra anticondensaciones, mitjançant el qual s’aconsegueix augmentar al doble l’aportació de llum natural que s’aconsegueix amb una claraboia convencional, a més de poder salvar distàncies considerables entre el punt d’entrada i el de sortida de la llum natural.

 

Què són les columnes de llum natural?

 

Consisteix en un sistema de reflectors solars que són capaços d’introduir la llum natural redirigint-la cap a l’interior dels habitatges. És un sistema estàtic que no requereix de motors ni manteniment, i per tant, no té consum d’energia.

 

Aprofita el moment de fer la reforma integral del teu habitatge per a estudiar les possibilitats d’incorporar aquest element.

Consulti sense Compromís

    Ciudad de la reforma:

    Descripción de los trabajos

    He leído y acepto la Política de Privacidad.

    Galeria d’Imatges

    Vols realitzar una Columna de Llum Natural? Tens dubtes? Consulta amb un dels nostres professionals que estaran encantats d’ajudar-te.