Skip to content

Reformes de Banys a Barcelona

Especialistes en Reforma de Banys a Barcelona

Què heu estat percebent com un problema a l'hora de fer una reforma del vostre bany, fins ara?

Dins de les reformes de banys hi ha dues estades molt representatives de la “personalitat” d’un habitatge i de les persones que hi habiten, un és la cuina i un altre és el bany. Nosaltres fem reformes de bany tractant-los com a elements independents , però considerant els trets generals de l’estil d’habitatge.

Actualment el mercat és tan ampli i hi ha tanta oferta en materials i productes que hi ha moltíssimes combinacions. Per aquest motiu, abans de l’inici de la reforma del bany, fem una volta “real” per les exposicions dels nostres diversos proveïdors i/o una volta “virtual” a través d’internet per mirar les múltiples opcions que ens ofereixen marques i productes no tan reconeguts com les dels expositors reals.

Fem les reformes integrals de bany aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: bellesa i utilitat , integrant alhora criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

En una estança normalment petita com és el bany és molt important tenir cura dels detalls, tant a l’hora de la combinació de formes, textures i colors com en la manera de col·locar-los. A la nostra reforma de banys a Barcelona tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre un bany bonic i un bany perfecte on t’has de trobar tan bé com si estiguessis al saló de casa teva.

Sense Problemes

Reformes Integrals sense problemes

Sense Preocupació

No t'has de preocupar per res

Sense Sobrecostos

No tindràs cost extra, pagaràs allò acordat

Sense Retards

Les reformes s'acabaran en el temps acordat

934 677 177

Truqui'ns sense Compromís

Els nostres projectes de reformes de banys a Barcelona

Fes clic sobre la imatge per veure més galeries

Balmes-2

Reforma Bany Carrer Balmes

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Banys al carrer Balmes de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

Bilbao-4

Reforma Bany Carrer Bilbao

Coneix tots els detalls sobre la Reforma al carrer Bilbao de Barcelona que va realitzar Reforma i Estalvia

Ciutat-de-Granada-Baño-3

Reforma Bany Ciutat de Granada

T’expliquem tots els detalls sobre la Reforma de Bany a Ciutat de Granada que va realitzar Reforma i Estalvia

Baño-Consell-de-Cent-10

Reforma Bany al Consell de Cent

Coneix la interessant reforma de Bany realitzada al Consell de Cent que va realitzar Reforma i Estalvia

Reformas Integrales en 20201 (7)

Reforma de Banys el 2021

Al següent apartat et parlem en detall de la Reforma de Bany que va realitzar Reforma i Estalvia el 2021

Baños-Pere-IV-1

Reforma Bany a Pere IV

Et parlem de tots els detalls sobre la Reforma de Bany a Pere IV que va realitzar Reforma i Estalvia

Baño-Sant-Pacia-3

Reforma Bany Sant Pacia

Detalls sobre la Reforma de Bany a Sant Pacia realitzada per Reforma i Estalvia a Barcelona

Baño-Nou-de-la-Rambla-1

Reformes de bany a Nou de la Rambla

Coneix tots els detalls sobre la Reforma de Bany a Nou de la Rambla de Barcelona per Reforma i Estalvia

Reformes de bany a Barcelona 1

Realitzem Banys Personalitzats

Tenim el nostre propi mètode de gestió de les reformes de banys a Barcelona : ens encarreguem de fer propostes de distribució i de tramitar tots els permisos necessaris.

Tot això gestionat sempre per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder de decisió, que l’empresa designa per a cada client, al qual se li facilita el número de telèfon mòbil perquè el tingui a la seva disposició les 24 hores del dia. Les decisions d’obra cal agilitzar-les i sempre tenen la màxima prioritat perquè en depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament.

També abans de l’inici de l’obra mantenim una reunió prèvia entre el client, el tècnic i l’interlocutor de l’obra per acabar de concretar els acabats escollits i altres qüestions que poden marcar el ritme d’obra.

Som especialistes en reforma de banys a Barcelona

Tenim clients estrangers que compren el seu habitatge per reformar aquí a Barcelona i intercanviem les tendències que hi ha a altres països amb les nostres, cosa que fa que aquesta fusió sigui més enriquidora i que la nostra perspectiva sigui més àmplia.

-“La simplicitat és la màxima sofisticació”-

Reformes de bany a Barcelona 2

Oferim una àmplia gamma de serveis de reformes de banys, que inclouen disseny, demolició, fontaneria, electricitat, sanejament i, per descomptat, els acabats (ceràmiques, sanitaris, aixetes, mampares, mobles de bany, il·luminació, etc)

El temps duna reforma de bany depèn de labast del projecte, però generalment varia de 2 a 4 setmanes.

Pots sol·licitar un pressupost gratuït completant el nostre formulari en línia o trucant-nos directament. Estarem encantats de proporcionar-te un pressupost completament detallat.

Sí, oferim dissenys personalitzats i treballem en estreta col·laboració amb tu per crear dissenys a mesura que s’adaptin a les vostres preferències i necessitats.

Oferim serveis de disseny de bany i treballem amb tu per crear un disseny funcional i estèticament atractiu, i en fem les obres.

Oferim les garanties legals en els nostres treballs i materials per garantir la satisfacció i la qualitat de l’obra.

Els costos varien segons l’abast del projecte, però proporcionem pressupostos transparents i competitius sense sorpreses. Contacta’ns per obtenir el teu pressupost.

Sí, col·laborem amb proveïdors de mobles, mampares i accessoris de bany de qualitat i us assessorem en l’elecció de productes que s’adaptin al vostre estil i pressupost.

Sí, realitzem reformes en banys de totes les mides, incloent-hi espais petits i apartaments, maximitzant la funcionalitat i l’estil.

Tenim una àmplia experiència de més de 28 anys en projectes de reformes de banys a Barcelona i hem completat amb èxit una varietat de projectes, des de senzilles renovacions fins a dissenys personalitzats d’alta gamma.

En què et podem ajudar?

Especialistes en reformes integrals a Barcelona

Si necessites fer una consulta sobre algun dels nostres serveis o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o omple el formulari, i t’ajudarem en tot allò que puguem.

Contacte sin compromiso

    Ciutat de la reforma:

    Descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Política de Privadesa .