Skip to content

Reformes de Cuina Americanes

Reforma i Estalvia, especialistes en Reformes de Cuina

Realitzem Reformes de Cuina Americanes

Amb aquest tipus de reforma es pot crear un espai còmode, amb estil propi i una bellesa pràctica a la teva cuina.

Cuines americanes, aprofita l'espai

Una cuina americana permet obtenir un espai únic entre diverses estances de la casa unides de forma elegant i còmoda.

Recordem que el concepte de Cuina Americana no és altra cosa que una cuina “oberta” al saló i/o menjador , per la qual cosa la il·luminació de tots dos espais queda unificat creant un entorn ideal. Aquest tipus d’espai crea una harmonia entre les dues estances i permet realitzar un interiorisme més adequat al gust i les necessitats de l’usuari, a més de crear un únic espai més gran i versàtil que ens permet adaptar-lo a les nostres necessitats (despatx per a teletreball, zona de jocs per a nens,
etc…)

Amb una cuina americana aconseguim un espai diàfan i elegant amb grans
possibilitats.

Reformes de Cuines Americanes, Un tipus de reforma cada cop més acceptat

Una reforma d’aquest tipus permet que les persones que convisquin al domicili puguin gaudir d’una comunicació més fluida fins i tot mentre s’està cuinant , ja que tots dos espai, cuina i saló/menjador s’uneixen. També permet que un habitatge que potser no compti amb molts metres guanyi espai útil i funcional.

A Reforma i Estalvia comptem amb àmplia experiència en les reformes de cuines americanes, i tot tipus de reformes integrals. Som un equip multidisciplinari, professional i humà que s’adapta i comprèn les necessitats de cada client i habitatge. A més d’aportar un valor afegit pel que fa a la qualitat de l’aire interior.

Consulti’ns sense compromís i veurà com la reforma de la seva cuina és un somni que convertirem en realitat.

Consulte Sin Compromiso

    Ciutat de la reforma:

    Descripció dels treballs

    He llegit i accepto la Política de Privadesa .

    Galeria d'Imatges

    Vols fer Reformes de Cuines Americanes? Tens dubtes? A les Reformes de Cuines Americanes, aconseguiràs aprofitar l’espai. Cada element està col·locat al lloc precís perquè resulti alhora funcional i decoratiu.