Skip to content

Manteniment d'Edificis

Reforma i Estalvia, especialistes en Manteniment d'Edificis

Un manteniment d‟edificis adequat i programat en el temps allarga la vida útil d‟aquestes parts dels edificis.

Els terrats, les cobertes i les teulades són elements d’un edifici que normalment, com són elements comuns, ningú no els presta molta atenció i molt menys es preocupa de fer un bon manteniment. Al nostre país hi ha molt poca cultura del manteniment.

Neteja de Buneres

El rejuntat del paviment, la neteja periòdica dels embornals dels desguassos, la cura de les parts dels terrats a què no els dóna el sol directe on apareixen taques per floridura, el pintat periòdic dels paraments per protegir-los de la meteorització, les baranes, són feines que normalment no es fan fins que no apareixen els problemes.

Desembussament de Baixants

Un altre aspecte important en el manteniment d’edificis a què no se li presta atenció és el desembussament dels baixants comunitaris , ja siguin fecals o pluvials, requereixen de revisions periòdiques per evitar embussos i retorns en els desguassos d’aigüeres, rentamans, vàters, etc.

Substitució de Baixants

La substitució dels baixants també és un tema important que cal tenir en compte amb el pas dels anys. Sobretot és important substituir molts dels baixants existents que són de fibrociment i que contenen asbestos que són nocius per a la salut.

Teulades i Cobertes

Igualment les teulades i les cobertes no transitables requereixen un manteniment preventiu . Amb el pas del temps hi pot haver moviments que trenquin el segellat entre les teules, la meteorització dels morters de ciment i la proliferació de plantes que creixen de manera natural allà on s’estanca l’aigua poden provocar problemes d’estanquitat.

Manteniments de Sombretes

Un altre aspecte a tenir en compte és el manteniment dels barrets de les xemeneies dels edificis. Molts edificis tenen estades interiors on la ventilació és molt important i moltes vegades amb el pas del temps es taponen o obstrueixen parcialment minvant el seu efecte. Altres vegades es trenquen o esquerden i provoquen filtracions d’aigua als habitatges

Ara que hem estat confinats durant tant de temps sabrem apreciar el que és tenir unes zones comunes ben cuidades i preparades per a l’ús i el gaudi dels veïns.

Consulte Sin Compromiso

  Ciutat de la reforma:

  Descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Política de Privadesa .

  Galeria d'Imatges

  Una bona revisió de l’edifici per poder fer un bon pla de manteniment d’edificis preventiu
  pot evitar despeses importants a les comunitats.