Skip to content

AJUTS PER A REFORMES DE LA LLAR 2022

La subvenció de reformes a Barcelona es gestionaran a través del Consorci Metropolità de l’Habitatge (CMH) en tots els municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, y en Barcelona ciutat, es gestionaràn a través del Consorci de l’Habitatge de Barcelona (CHB). Durant el primer semestre de 2022 s’aniràn publicant convocatòries d’ajuts per a reformes de pisos i habitatges unifamiliars. Aquests ajuts per a reformes de la llar es poden aconcedir a les millores dels tancaments i de l’aïllament tèrmic de l’envolvent de l’edifici, sempre i quan es millori el consum d’energia primaria no renovable (Font d’energia esgotable -petroli, carbó, etc…). Les reformes que opten als ajuts també han d’aconseguir una millora de la certificació energètica inicial.

Tmabé s’estàn publicant convocatòries d’ajuts per a obres, install.lació d’ascensors, millora de l’accesibilitat i la rehabilitación energètica (aïllament tèrmic, ajuts a les millores dels tancaments de façana per uns de més eficients, eliminación de ponts tèrmics, et…)

Qui pot demanar aquestes subvencions?

Qualsevol persona que vulgui aprofitar-les!!! Així de clar. Fa temps semblava gairebé imposible que t’aconcedeixin una subvenció. Ara això ha canviat, i  poden aconseguir de debó. Per exemple, si tens més d’un pis a Barcelona ciutat, pots aconseguir 21.500 € i una bonificació de l’IBI durant cins anys, si l’incorpores a la Borsa d’Habitatge de Lloguer de l’Ajuntament de Barcelona. Repeteixo, AJUTS A REFORMES DE PISOS A FONS PERDUT a l’abast de tots fins esgotar els Fons, per ordre d’arribada de les peticions.

Hem d’estar pendents de la publicación de les convocatòries per a subvencions de reformes a Barcelona i animar-se a demanar els ajuts per a la reforma de pisos i habitatges unifamiliars. Hem d’esgotar aquests Fons destinats a aquesta finalitat perque sino s’hauran de retornar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *