Skip to content

Tot el que has de saber per fer una Reforma Integral

Tot el que has de saber per fer una Reforma Integral 1

La Reforma Integral s’han convertit en un sector en auge, sobretot tenint en compte aquest període estrany de “pandèmia” i davant la lenta recuperació dels projectes d’obra nova, les persones ens estem decidint per comprar un habitatge de segona mà per fer-ne un reforma integral.

A ningú no li agrada utilitzar elements existents a la casa “vella” que compren. La il·lusió de crear uns espais a la teva mida per aconseguir la casa dels teus somnis és molt forta i per això volem reformar casa nostra.

Claus per a una reforma integral

Tot i que representen una petita part de la població amb habitatges en propietat, la generació mil·lenial (compreses entre els 25 i 34 anys) és força activa a l’hora d’emprendre projectes de reforma .

Segons un estudi de Houzz , gairebé la meitat dels integrants d’ aquesta franja d’ edat van fer reformes als pisos . Igualment les generacions de més edat i més “fortes” econòmicament també aposten cada cop més per realitzar tota mena de reforma integral al seu habitatge, i sobretot, els estrangers que aposten a realitzar una reforma del seu pis a Barcelona, ja que han seleccionat aquesta com a ciutat on viure o on invertir en un habitatge de lloguer.

Prioritat en una reforma integral

Es prioritzen la reforma integral de cuina, banys i dormitoris.

Espanya és, juntament amb Irlanda i el Regne Unit, el país que requereix més demanda de serveis d’empreses de reformes.

Si sou un particular o una comunitat de propietaris que fa l’obra per a ús propi en un habitatge o immoble de més de dos anys d’antiguitat i el contractista aporta els materials el valor dels quals no excedeixi el 40% del preu de la reforma integral d’un pis, sense comptar l’IVA, el percentatge que cal aplicar és del 10%.

Tot i això, des de l’ OCU adverteixen que els contractistes solen aplicar per sistema el 21% d’IVA. Cal tenir-ho en compte a l’hora de demanar el pressupost d’una reforma integral, o parcial com les reformes de cuines i banys.

“Fer reformes integrals de pisos o reformes de locals en què no es modifiqui la distribució i/o l’estructura ara no requereixen permisos especials.”

Reforma i Estalvia

Simplement amb un assebentat d’obres n’hi ha prou, i amb tota seguretat ens podrem acollir a alguna subvenció per a la reforma d’habitatges a Barcelona o rehabilitació de façanes on millorem d’alguna manera l’eficiència energètica.

Reformar és Guanyar en Qualitat de Vida

Adequa l’habitatge a les teves necessitats

L’Organització Mundial de la Salut atribueix un 30% de la mortalitat addicional a l’hivern a les inadequades condicions dels habitatges.

L’aire interior dels habitatges pot arribar a estar molt més contaminat que l’aire exterior a causa de l’acumulació de compostos orgànics volàtils, el CO2 que generem en respirar, pols en suspensió, àcars, etc.

Per això és recomanable ventilar diàriament les estances, i un cop renovat l’aire interior, mantenir l’habitatge tan hermètic com sigui possible perquè no hi hagi fuites d’energia a través de les finestres, portes i balcons. Hi ha ja al mercat aparells que ens filtren i depuren l’aire interior una vegada que hem ventilat. Aquest cicle ha de ser diari .

És important aïllar la casa de sorolls externs i interns; ha de ser un objectiu prioritari de les reformes integrals de l’habitatge o únicament en renovar els tancaments de façana amb vidres termoacústics.

Reforma i Estalvia

Renovar les gomes de les finestres i els balcons també pot suposar una millora tant pel soroll com per evitar les fuites denergia a través de les juntes. Els rivets a les portes que donen a l’exterior també són un bon sistema per evitar aquestes fuites.

Quan renovem les finestres i balconeres també és interessant intentar motoritzar les persianes per evitar les filtracions que es produeixen pel calaix de les cintes.

Finalment i no menys important, és interessant segellar els caixetins dels interruptors, endolls encastats a les parets de façana. Sembla insignificant però es produeixen moltes filtracions d’aire mitjançant aquests elements.

Reforma Integral

Tendències en distribució d’espais, cuines modernes

Una bona estratègia per aconseguir el màxim resultat amb una mínima intervenció és incorporar la cuina al saló-menjador.

L’enderrocament simple d’un envà transformarà radicalment l’aspecte i la funcionalitat de les dues estances.

Amb una estètica elegant, neta i minimalista s’aconsegueix que la cuina encaixi a l’arquitectura de l’espai. Cuines que no ho semblen, armaris que no ho són, distribucions fetes amb armaris, eliminació de passadissos, espais versàtils.

Hi ha moltes possibilitats per reformar casa teva sense que això comporti un increment de preu . Hi ha una infinitat de possibilitats que poden fer de casa teva un lloc bell, útil, confortable i sa.

Coneix alguns dels nostres projectes de Reformes Integrals

Reformes Integrals de Banys

Crea Banys Bells i funcionals

Un espai atemporal, per sobre de modes i tendències, la cerca d’un espai que s’adapti als gustos de l’usuari i que no perdi valor amb el pas del temps, continua sent el nostre objectiu.

Dins dels treballs de Reformes Integrals, canviar la banyera per un plat de dutxa, suprimir el bidet –però no la funció gràcies als nous inodors amb funció de rentat incorporat, o optar per la solució hotelera de col·locar d’una petita aixeta amb una miniruixador al costat del vàter-, i guanyar espai d’emmagatzematge sota el rentamans amb calaixos extraïbles sense retallada de sifó i amb organitzadors interns són algunes estratègies infal·libles per guanyar ordre i funcionalitat al bany .

Per això els productes “neutres” mai no cauran en desús. I els que millor representen aquesta idea són, com sempre: pedres naturals, marbre, granit, fusta i ciment, i per sobre de tots l’etern color blanc.

Aquí pots veure les nostres Reformes de Banys

Tenim Experiència

Reformes Integrals a Barcelona

A Reformayahorra Group, tenim més de 25 anys d’experiència al sector i realitzem obres on apliquem aquests criteris.

Realitzem reformes integrals a Barcelona de pisos, locals i oficines amb una correcta relació qualitat preu. Fem pressupostos de reformes a Barcelona sense compromís , amb honestedat, transparència, confiança i molta comprensió…

La nostra missió és fer realitat la casa dels teus somnis, el bany de cinema, la cuina eterna, el dormitori feliç…. Perquè trobis la comoditat a qualsevol estança de la casa.

Des de Reformayahorra Group fem realitat la casa dels teus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *