Skip to content

REFORMES INTEGRALS: COM DONAR EL TOC PERSONAL A UNA REFORMA

REFORMES INTEGRALS: COM DONAR EL TOC PERSONAL A UNA REFORMA 1

REFORMAR UNA CASA

Per diferents motius a tothom li passa que, en algún moment de la seva vida, desitja fer una reforma de casa seva. Quan val reformar un pis? En primer lloc, el pas del temps provoca que, on abans hi havia excelents acabats ara ja s’han començat a deteriorar, sobretot les reformas de banys y les reformes de cuina, on en un altre temps quelcom resultava modern i vanguardista, ara resulta vell i sense estil. En segon lloc, no hi ha res com renovar un lloc: tant fort és el llaç que es genera entre les persones i les seves llars que, una rehabilitació, suposa una renovació de la vida cotidiana, nous desitjos de redecorar i observar cada racó com si fos nou des d’altres perspectives.

És important a l’hora de parlar de reformes integrals, utilitzar la inteligencia: no serveix de res intentar fer un canvi al 100% perque implica quasi un enderrocar per tornar a construir. Per això, d’acord al que es té, es tracta sempre d’optimitzar, crear nous ambients sense la destrucció total. És l’hora doncs, de posar en pràctica tot l’enginy i idees innovadores que poden donar aquests aire de frescor que tota persona busac en algún moment de la seva vida

Actualment ja es poden fer millores a casa teva que no són cares, una de les reformes típiques que s’estan duent a terme durant els últims anys és la reforma energética: optimitzar el consum d’energia aprofitant al màxim la tecnología existente en l’actualitat, por ajudar no només a reduir les despeses fixes propis del pis, sino que també ajuda a una millor conservació del medi ambient.

Per altra banda, sempre és important pensar en la funcionalitat dels canvis aplicats. Moltes vegades es pot observar en cases, hotels o llocs que es visiten, espais molt acollidors i intenten plasmar a l’hora de reformar un pis propi. A vegades això por portar males consequències, ja que no tot “encaixa” en la funcionalitat, en un ús pràctic i senzill. Per això sempre a l’hora de practicar canvis és important fer una ecuació on s’evaluen nova funcionalitat, estètica i bellesa. Així, els canvis no només serán en apariencia sinò que permetran un millor flux comunicatiu a la llar.

A més, és important fer probes de la “salut” de l’immoble: estat, radiacions que l’intercepten interior i exteriorment i possibles llocs a considerar un canvi abans que d’altres.

D’aquesta manera, les reformes de pisos ens són grates com tota persona cerca i meriex.

“Cuidant de casa teva, cuides de tu i dels teus”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *