Reformes Integrals a Barcelona

Som Especialistes en Reformes Integrals a Barcelona

Reforma y Ahorra és una de les empreses més reconegudes de reformes integrals a Barcelona. Comptem amb especialistes en totes les àrees de reformes i assessors que realitzaran la reforma dels teus somnis. Aquí pots veure com treballem.

Des de Reforma y Ahorra, com a especialistes en reformes integrals, de Cuina, bany, i altres estades de l’habitatge, tenim la intenció que amb el nostre treball converteixis la teva llar en un espai adaptat a les teves necessitats.

Els nostres experts en reformes t’informaran i assessoraran en tot moment de l’obra, des del projecte inicial fins al final d’aquesta. Sempre amb la veritat per davant i sense sorpreses finals.

Des de 1995 hem realitzat infinitat de reformes integrals a Barcelona i un altre tipus d’obres. Amb una àmplia experiència en tots aquests àmbits, hem realitzat reformes en tota mena d’habitatges i cases.

Les reformes en habitatges són sempre un repte, però un repte que tenim sempre sota control davant qualsevol imprevist que pugui aparèixer. Una de les coses bones que oferim és la nostra experiència de més de 24 anys en el sector de les reformes integrals a Barcelona. Som un equip molt ben coordinat, amb àmplia experiència en la Direcció d’Obra i en la Direcció de Projectes de reforma integral.

 

Reformes integrals a Barcelona: Fes realitat la casa dels teus somnis

 

En totes les nostres obres realitzem un plantejament previ de reforma integral amb disseny minimalista que podem modificar consensuant idees aportades pels nostres clients. El nostre disseny minimalista crea espais amplis, amb les mínimes divisions possibles i integra tots els elements necessaris dins d’un tot de manera imperceptible, per a obtenir un ambient serè, uniforme i relaxat, sense soroll visual.

 

No tinguis res en la teva llar que no tingui un ús o que no creguis que és bell

 

Fem reformes integrals a Barcelona aplicant criteris d’eficiència energètica i de qualitat de vida per a les persones que habitaran els habitatges reformats (qualitat de l’aire, confort tèrmic, confort acústic…,)

Truqui'ns o escrigui'ns sense compromís

 

934 677 177

 

Whatsapp

 

  Ciudad de la reforma:

  Descripción de los trabajos

  He leído y acepto la Política de Privacidad.

  Sol·licita pressupost de reforma integral sense compromís!

  Sense Problemes

  Reformes Integrals sense problemes

  Sense Preocupacions

  No hauràs de preocupar-te per res

  Sense Sobrecostos

  No tindràs cost extra, pagaràs els acords

  Sense Retards

  Les reformes s'acabaran en el temps acordat

  Últims projectes de reformes integrals a Barcelona

  Fes clic damunt de la imatge per a veure més galeries de reformes Integrals

  Sistema de treball propi

  Experts en Reformes Integrals a Barcelona

   Ciudad de la reforma:

   Descripción de los trabajos

   He leído y acepto la Política de Privacidad.

   En una reforma integral també és molt important cuidar els detalls, tant a l’hora de combinar formes, textures i colors com a l’hora de col·locar els materials. En les nostres reformes integrals Barcelona tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una “reforma” i una “bona reforma”.

   Hem realitzat reformes integrals a Barcelona de pisos , cases unifamiliars, espais diàfans, dúplexs, àtics fins a petits estudis, aconseguint sempre que els resultats siguin únics i exclusius a bon preu. La capacitat de solucionar els imprevistos i la de compensar el pressupost inicial sense que sorgeixin sobrecostos ens fan ser una de les poques empreses especialistes en reformes integrals amb garanties.

    

   Realitzar reformes integrals a Barcelona no és un problema.

    

   El problema està en el fet que no es triar l’empresa adequada. Hi ha algunes empreses que fem les coses de manera correcta, amb planificació, coordinació i ritme de treball, afegint transparència, confiança i comunicació fluida, sense stress, sense crits, sense sorpreses …. I sense sobrecostos extres.

    

   -“La simplicitat és la màxima sofisticació”-

   Leonardo da Vinci

   REFORMES INTEGRALS

   Millors materials per a les reformes integrals

   L’objectiu de la reforma d’un espai en la nostra llar o entorn de treball és el de millorar-los per a intentar aconseguir els 4 paràmetres de confort que han de tenir els espais on habitem: confort tèrmic, confort acústic, tractament de la il·luminació -natural i artificial, i la suma de les dues-, i qualitat de l’aire interior, alhora que augmentem el seu valor de mercat, un important estalvi energètic i un manteniment moltíssim més senzill.

   D’aquesta manera aconseguirem millorar la nostra qualitat de vida en envoltar-nos d’estímuls positius, ja que aquests canvis influiran, inevitablement, en la nostra vida diària.

   Quan parlem de reformes integrals o tot inclòs, estem parlant de reformes que inclouen paviments, pintures, electricitat, canonades, finestres i portes; i, a vegades, fins i tot el plantejament d’un canvi en la distribució actual, perquè encaixin els nostres desitjos relatius a l’espai i la nova decoració amb les necessitats funcionals arribant, a vegades, a haver per això de moure un o fins i tot diversos envans.

   Per aquesta mena de reforma, en portar associades la necessitat de professionals amb diferents disciplines, és molt recomanable la contractació d’una empresa que els gestioni i que es responsabilitzi globalment de l’obra. En ReformayAhorra oferim assessorament, tracte personalitzat i unes reformes integrals de gran qualitat tant en els nostres serveis com en la utilització dels materials més adequats a la proposta interiorista, amb una excel·lent execució i acabats que garanteixen així el nostre treball, ja que, per a nosaltres, l’elecció de materials de qualitat que compleixin les seves funcions a llarg termini és fonamental a l’hora de plantejar una reforma integral.

   Per a això el primer que cal fer són les reformes de banys, les reformes de cuines i decidir que acabat es vol; tipus de sòls i taulells, aixeteria i sanitaris, portes, tipus de tancament per a les finestres, mobiliari, etc. I és que, a més de ser bonics, han de combinar resistència i funcionalitat.

   En el mercat existeixen una infinitat d’opcions disponibles amb una gran varietat de materials amb acabats, textures i formes molt diferents; la millor elecció serà aquella que contingui els aspectes que es consideren primordials però sempre tenint en compte 3 conceptes fonamentals: UTILITAT, BELLESA I DURABILITAT.

   Alguns Problemes que poden aparèixer durant una Reforma Integral

   En el següent apartat enumerem alguns dels problemes més usuals amb els “acabats” en les reformes integrals:

    

   Resolució de les “juntes”

   Aquest és un problema molt comú perquè normalment no es controlen ni es resolen bé les “juntes” d’obra. Ja siguin juntes entre igual material o entre diferents materials.

    

   Els fogons de la cuina, el bany, etc

   Quan són de materials petris, ja siguin naturals o artificials, cal anar amb compte amb les juntes entre les diferents peces. Actualment amb els nous materials tipus Neolith, Dekton, etc., en ser tan durs, les juntes entre peces no solen quedar bé.

    

   La rejuntada entre la banyera i l’enrajolat

   Aquest treball sempre s’ha de fer amb una massilla flexible i fungicida i són moltes les ocasions en les quals no es realitza.

    

   Les juntes de les vàlvules de diverses sortides/entrades dels radiadors

   S’han de complementar amb material d’aportació a més de la junta de neoprè, i es debn humitejar de tant en tant per a evitar que es ressequin.

    

   Les juntes entre diferents materials en una paret

   S’han de “cosir” amb una malla de fibra de vidre durant l’enguixat o revoco.

    

   La pintura

   Per a poder lliurar una obra ben acabada de pintura és imprescindible que el suport estigui bé (envans, pladur, etc..) i, sobretot masillar i escatar entre capa i capa. Com és una de les últimes tasques a realitzar, sempre se sol fer ràpid i no se li presta l’atenció necessària.

    

   La junta entre el sòcol i la paret

   És molt important fer un “regleado” dels baixos de les particions per a allisar al màxim aquesta zona, de manera que en col·locar el sòcol no hi hagi a penes folgança entre aquest i la paret. Normalment se soluciona rejuntando són silicona.

    Ciudad de la reforma:

    Descripción de los trabajos

    He leído y acepto la Política de Privacidad.

    En totes les reformes integrals s’han de cuidar al màxim els detalls perquè són ells els que marquen la diferència entre una obra ben acabada i una que no.

    reformes a Barcelona

    Truca'ns sense compromís

     

    934 677 177

     

    Podem Ajudar-lo amb les seves Reformes Integrals?

    Si necessites fer una consulta sobre el nostre servei de reformes integrals a Barcelona o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

     Ciudad de la reforma:

     Descripción de los trabajos

     He leído y acepto la Política de Privacidad.

     Reformas Integrales en Barcelona | Especialistas en Reformas

     Somos especialistas en reformas integrales en Barcelona. Solicita información sin compromiso sobre tu proyecto y hazlo realidad. +INFORMACIÓN

     Service Type: Reformas