Skip to content

REFORMES INTEGRALS A BARCELONA, TRIANT ELS MILLORS MATERIALS

REFORMES INTEGRALS A BARCELONA, TRIANT ELS MILLORS MATERIALS 1

D’uns temps ençà està havent un increment de les reformes d’habitatges a Barcelona, on el que es busca sobretot és simplicitat i minimalisme. Bona part del merca tés el públic estranger que busca pisos a reformar de la manera més rápida possible. L’estil minimalista, vintage, industrial, natural, etc., s’està posant de moda. Cada vegada més la gent demanda solucions simples amb materials “simples”, “raw” i/o “senzills” que no s’hagin manipulat massa en la seva transformació de materia primera a producte acabat.

Afortunadament, en el mercat estan apareixent cada vegada més solucions que cumpleixen amb les condicions de sostenibilitat i ecología que marca la tendencia del futur si volem preservar la nostra salut i la del nostre món.

L’objectiu de la reforma d’un espai a la nostra llar o entorn de treball és el de millorar-los per a intentar aconseguir els 4 paràmetres de confort que han de tenir els espais on habitem o passem moltes hores al dia: confort tèrmic, confort acústic, qualitat de l’aire interior i el tractament de la il.luminació, a la vegada que el revaloritzem, obtenim un important estalvi energètic i un manteniment molt més senzill. D’aquesta manera aconseguim millorar la nosta qualitat de vida al envoltar-nos d’estímuls positius ja que aquests influiran en el nostre dia a dia.

Quan parlem de reformes integrals o tot inclòs, estem parlant de reformes que inclouen  paviments, pintures, instal.lacions, finestres i portes i, moltes vegades, un canvi en la distribució dels espais, per a que encaixar els nostres desitjos relatius a l’espai necessari per a cada dependencia, i la nova decoració amb les necessitats funcionals.

Per aquest tipus de reforma, al tenir que comptar amb diferents professionals especialitzats és molt recomanable la contractació d’una empresa de reformes que sigui Contractista d’obres, que tingui la capacitat de gestionar totes les subcontractes que hi ha i que es faci totalment responsable de l’obra. A Reformayahorra Group oferim assessorament, tracte personalitzat i unes reformes integrals de gran qualitat tant en els nostres serveis com en la utilització dels materials més adequats a la propsta interiorista, amb una excel.lent execució i acabats que garanteixen així el nostre treball.

Per aquest tipus d’obra és necessari primer en la reforma del a cuina, la reforma del bany i decidir quin acabat es desitja; tipus de paviment, enrajolat, acabat de les portes de la cuina, electrodomèstics, aixetes i sanitaris, portes, finestres, mobiliari, etc.

En el mercat hi ha infinitat de opcions disponibles amb una gran varietat de materials amb acabats, textures i formes diferents. La millor elecció será la que contingui els aspectos que es consideren esencials però sempre tenint en compte els 3 conceptes fonamentals: UTILITAT, BELLESA I DURABILITAT.

El nostre compromís vers els nostres clients és el d’aconsellar i guiar en la millor tria, tenint en compte les seves necessitats i gustos, ajustant sempre al pressupost fixat.

Així que ja saps, si necessites o desitjas un gran canvi en aquest aaprcel.la de la teva vida no dubtis en consultar-nos.

“Cuidant de casa teva, cuides de tu i els teus”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *