Skip to content

Aïllament a pisos de Barcelona

Gràcies als nous ajuts Next Generation de l’EU es podran demanar ajuts i subvencions per a les reformes energètiques dels edificis i dels pisos, per aconseguir una millora energètica en la reforma i per tant un estalvi energètic considerable.

És important realitzar la rehabilitació energètica dels edificis perquè podem obtenir un estalvi important a les factures de la llum i el gas.

Per millorar l’aïllament d’un pis a Barcelona no cal fer grans inversions ja que els aïllants tèrmics són força econòmics ia més hi ha diverses maneres de col·locar-los. La reforma de l’aïllament es pot fer amb diversos materials i de diverses maneres.

Del que es tracta és millorar la capacitat d’impedir el pas de flux energètic a través de les nostres parets exteriors i de les nostres finestres i balconeres.

Es pot millorar l‟aïllament en una reforma des de l‟exterior i/o des de l‟interior. En fer-ho per l’exterior amb tècniques anomenades SATE, no es perd superfície útil de l’habitatge. En canvi, si es fa per l’interior perdrem uns 5 cm aproximadament a totes les parets que ens donin a la façana o pati interior.

Hi ha diferents tipus d’aïllaments: els preformats, com el poliestirè expandit/extruït, la fibra de vidre o llana de roca, les làmines d’alumini (de poc gruix), etc., i els amorfs, com el poliuretà aplicat per projecció, les perles de poliestirè expandit, la llana de roca de roca o les fibres de cel·lulosa que es poden insuflar a les cambres d’aire que hi ha a la majoria dels edificis de Barcelona.

L’estalvi que comporta una reforma energètica ens ajudarà a pagar menys a les factures de la llum i el gas i, també, contribuirà a mantenir més sa el nostre planeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *