Skip to content

Tendències en Redistribució d’Espais: Inspiració per a la propera reforma integral

Si esteu considerant una reforma integral, aquí us presentem les últimes tendències en redistribució d’espais que podrien inspirar el vostre proper projecte. El concepte de llar està en constant evolució, i amb això, la manera com utilitzem i redistribuïm els nostres espais. Les reformes integrals han esdevingut una oportunitat emocionant per redefinir la funcionalitat de cada racó de casa teva, adaptant-la a les teves necessitats i estil de vida canviants.

1. Espais Oberts i Multifuncionals:

La tendència de fer caure parets per crear espais oberts i multifuncionals segueix en auge. Les àrees de cuina, menjador i sala d´estar es fusionen en un sol espai, fomentant la interacció i creant una sensació d´amplitud.

2. Cuines com a Punt Central:

Les cuines han deixat de ser simplement llocs per cuinar. Ara són zones estratègiques de la casa, on se socialitza i es gaudeix del temps en família. Dissenys de cuines obertes amb illes centrals o adossades i barres d’esmorzar són populars per crear un ambient acollidor i funcional.

3. Oficines a Casa:

La tendència de la feina des de casa ha portat a un augment en la creació d’oficines a casa. Fins i tot si no treballes des de casa a temps complet, tenir un racó dedicat per a lestudi i la feina és essencial.

4. Zones de Relax i Benestar:

La importància del benestar físic, mental i emocional ha portat a la creació de zones especials per fer-ho. Espais amb matalassos de ioga, barres d’estiraments penjades del sostre -amb més d’un ús-, racons de lectura acollidors purificadors d’aire o fins i tot saunes petites o banys de vapor són cada vegada més populars.

5. Banys-Estar:

Els banys han deixat de ser espais purament funcionals. Ara es busca la creació d’un oasi de relaxació amb característiques de spa, com ara banyeres independents, dutxes de pluja, il·luminació ambiental i materials elegants.

6. Integració Interior-Exterior:

La línia entre l’interior i l’exterior s’està difuminant. Les terrasses i patis es consideren una extensió dels espais interiors, amb portes corredisses de vidre que permeten una connexió fluida entre tots dos.

7. Emmagatzematge Creatiu:

L‟optimització de l‟emmagatzematge és crucial en espais més petits. Dissenys que aprofiten cada racó, com a armaris de paret amb solucions modulars, permeten mantenir l’ordre sense sacrificar l’estil.

8. Estil Minimalista:

La simplicitat i l’estètica minimalista continuen sent una forta tendència. Menys, és més, i els espais clars amb mobles i accessoris funcionals però elegants són el segell distintiu d’aquesta tendència. L’ordre i quantitat d’objectes evita l’estrès visual. (elimina tot allò que no et sigui útil i/o no et resulti “bell”).

9. Tocs Personalitzats:

La personalització és essencial per fer que la teva llar sigui veritablement teva. Des de colors i materials fins a detalls decoratius únics, afegeix elements que reflecteixin la teva personalitat i estil de vida.

10. Sostenibilitat en el Disseny:

La consciència ambiental també es reflecteix en les tendències de redistribució despais. Es cerca utilitzar materials sostenibles, reciclats i de baix impacte ambiental, així com incorporar sistemes d’eficiència energètica al disseny.

En última instància, la redistribució d’espais a la teva reforma integral s’ha d’adaptar a les teves necessitats i desitjos específics. Inspirant-te en aquestes tendències, pots crear una llar que no només sigui funcional i bonica, sinó que també reflecteixi qui ets i com vius. La màgia de transformar el teu espai és a les teves mans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *