Skip to content

Reformes a Barcelona: ja tenim el segell Consta! La Generalitat de Catalunya avala el segell Consta que dona garanties a particulars, projectistes i administradors de finques que contracten obres de rehabilitació d’habitatges

  • Sense categoria
Reformes a Barcelona: ja tenim el segell Consta! La Generalitat de Catalunya avala el segell Consta que dona garanties a particulars, projectistes i administradors de finques que contracten obres de rehabilitació d’habitatges 1

Amb aquest conveni la Generalitat de Catalunya es compromet a promoure la difusió d’aquest Registre Consta com aposta per la a professionalitat i qualitat en el sector de la reforma d’habitatges.

  • La Lley de l’habitatge de Catalunya preveu la creació d’un Registre de empreses constructores.
  • La inscripció al Registre Consta és voluntària però aporta valor afegit a las empreses, ja que dona garanties de professionalitat i qualitat.

El secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Judith Gifreu, i el president de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, Josep A. Martinez, han signat un conveni de col·laboració per a difondre el segell Consta que s’atorgarà a les empreses que fan obres de reformes d’habitatge que estiguin inscrites al Registre d’empreses constructores.

Aquí pots trobar més info sobre Consta.

Reforma y Ahorra: Constructora acreditada amb segell CONSTA

En Reforma y Ahorra Construïm amb responsabilitat

La Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció de Catalunya constituïda conjuntament per la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya i el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques és una entitat sense ànim de lucre que es va constituir l’any 2006 per a donar al sector de la construcció major transparència i facilitar als clients,  sobretot als particulars no professionals, una contractació de les seves reformes amb garanties.

Els articles 52 i 56 de la “Llei 18/2007, del dret a l’habitatge”, ja preveien la possibilitat de crear un registre d’empreses que ara s’ha concretat al Registre Consta, que és voluntari, i on es poden inscriure les empreses constructores que vulguin fomentar valors com la transparència, l’atenció al client, la documentació de les relacions, l’atenció diligent de tot tipus de queixes o reclamacions realitzades pels clients, la responsabilitat, la qualitat i la prevenció de riscos laborals.

Aquí podeu veure la info en format PDF

Si tens dubtes o desitges conèixer com treballem, pots fer clic aquí o consultar sense compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *