Skip to content

Reformes Cuina en Pere IV (Barcelona)

Reforma de Cuina

Les cuines són unes estades que cada vegada més s’estan obrint al saló-menjador per a facilitar la socialització i la vigilància dels més petits de la casa. Una cuina ha de respectar les 3 zones principals: la zona de cocció, la zona de rentada i la zona de frigorífic, juntament amb la major superfície possible de zona de treball.

La cuina s’ha de poder netejar de manera fàcil i sense traves, intentant evitar els tiradors o poms. La placa de cocció i el frontal de la cuina són elements importants que ha de complir amb 2 requisits: bellesa i funcionalitat perquè aguantin bé la temperatura, els productes de neteja i els àcids i els greixos més usuals en la cuina.

Cuina Pere IV 1
Cuina Pere IV 2

Mobiliari de Cuina

Mobiliari de Cuina

Electrodomèstics de Cuina

Els electrodomèstics són una part molt important de la cuina. Es tendeix a treballar amb plaques d’inducció o vitroceràmiques per la facilitat de neteja, amb diverses zones de cocció i una d’elles concèntrica per a paelles. Estan sortint al mercat plaques d’inducció amb zones de cocció sense límits.

El forn, a part d’altres característiques més personalitzades, ha de tenir un sistema d’autoneteja a poder ser per aigua en comptes d’amb temperatura (pirolítica). La campana ha de ser potent i silenciosa, encara que aquestes dues propietats juntes encareixen el producte.

Ha de tenir un poder d’aspiració suficient per a evacuar el volum d’aire de l’estada on es troba la placa de cocció. S’ha de tenir en compte que quan està funcionant ha de deixar-se una mica entreobert algun buit que de l’exterior perquè hi ha una petita entrada d’aire.

A poder ser, s’ha de respectar el diàmetre de la sortida de fums recomanada pel fabricant, encara que moltes instal·lacions comunes no estan preparades per a diàmetres de 150 mm.

Cuina Pere IV 3

Galeria d'Imatges

T’agrada el que veus i vols realitzar una reforma similar a aquesta?

Contacta amb nosaltres, sense compromís: 93 467 71 77