Skip to content

Reforma Cuina Els Franqueses

Reforma de Cuina

Les cuines són unes estades que cada vegada més s’estan obrint al saló-menjador per a facilitar la socialització i la vigilància dels més petits de la casa. Una cuina ha de respectar les 3 zones principals: la zona de cocció, la zona de rentada i la zona de frigorífic, juntament amb la major superfície possible de zona de treball.

La cuina s’ha de poder netejar de manera fàcil i sense traves, intentant evitar els tiradors o poms. La placa de cocció i el frontal de la cuina són elements importants que ha de complir amb 2 requisits: bellesa i funcionalitat perquè aguantin bé la temperatura, els productes de neteja i els àcids i els greixos més usuals en la cuina.

Cuina a Les Franqueses 1
Cuina a Les Franqueses 2

Mobiliari de Cuina

El mobiliari de cuina ha de permetre emmagatzemar tot allò que sigui necessari i amb el major ordre possible. Per a això s’ha d’aprofitar al màxim el volum de magatzematge utilitzant mòduls baixos de 80 cm i mòduls alts de 90 cm amb sistemes d’obertura per braços telescòpics o pistons.

Existeix la possibilitat de col·locar calaixos, dins d’altres calaixos per a utilitzar-los com cuberteros, esponjeros o altres usos. És imprescindible col·locar algun cacerolero i una petita zona de rebost.

El mobiliari ha de permetre allotjar també els petits electrodomèstics més usuals avui en dia perquè no hi hagi res sobre la placa de cocció, utilitzant fins i tot portes coplanàries (cafeteres, espremedores, liquadores, batedores, robots de cuina, etc…)

L’aigüera ha de ser d’un sol si, si es té rentaplats o escorredora de plats en el moble alt damunt d’aquest. Serà de dos sins o si amb escorredora quan no tenim possibilitat d’instal·lar un rentavaixella.

Electrodomèstics de Cuina

Els electrodomèstics són una part molt important de la cuina. Es tendeix a treballar amb plaques d’inducció o vitroceràmiques per la facilitat de neteja, amb diverses zones de cocció i una d’elles concèntrica per a paelles. Estan sortint al mercat plaques d’inducció amb zones de cocció sense límits.

El forn, a part d’altres característiques més personalitzades, ha de tenir un sistema d’autoneteja a poder ser per aigua en comptes d’amb temperatura (pirolítica). La campana ha de ser potent i silenciosa, encara que aquestes dues propietats juntes encareixen el producte.

Ha de tenir un poder d’aspiració suficient per a evacuar el volum d’aire de l’estada on es troba la placa de cocció. S’ha de tenir en compte que quan està funcionant ha de deixar-se una mica entreobert algun buit que de l’exterior perquè hi ha una petita entrada d’aire.

A poder ser, s’ha de respectar el diàmetre de la sortida de fums recomanada pel fabricant, encara que moltes instal·lacions comunes no estan preparades per a diàmetres de 150 mm.

Cuina a Les Franqueses 3

Galeria d'Imatges

T’agrada el que veus i vols realitzar una reforma similar a aquesta?

Contacta amb nosaltres, sense compromís: 93 467 71 77