Skip to content

Reformes Bany en Ciutat de Granada

Reforma de Bany

Els banys i lavabos cada vegada més s’estan realitzant amb més sofisticació atès que ens hem adonat que són espais que tenen molt protagonisme.

Han passat de ser mers espais per a endreçar-nos, a ser espais de culte al cos, on fem les nostres necessitats fisiològiques i també on ens empolainem i relaxem. Per a això és necessari aconseguir espais on ens trobem a gust.

Banyera o dutxa dependrà dels gustos i costums de cadascun. Existeixen moltes possibilitats, encara que la més eficient és sens dubte la dutxa. També podem col·locar un plat de dutxa amb una columna d’hidromassatge que seria una solució a mig fer entre un bany i una dutxa.

Bany Ciutat de Granada 1
Bany Ciutat de Granada 2

Mampares de Bany

Mampares d’un panell fix quan el llarg del plat de dutxa o banyera és superior a 140 cm. Quan el llarg és inferior és millor tancar el buit amb una mampara tancada.

Per a evitar que es “marqui” la calç de l’aigua que utilitzem, un bon truc és col·locar una vidre imprès a una cara en comptes d’un vidre transparent. Aquest tipus de solucions són una mica més cares perquè les mampares solen venir amb vidres transparents, mat o serigrafiados.

El bidet és un sanitari que tendeix a desaparèixer ja en banys petits, i cada vegada més també en els més grans. Això et permet guanyar amplitud per als altres sanitaris i simplifica la instal·lació.

Els hotels nous i/o reformats ja no solen col·locar bidet però en canvi col·loquen un kit de rentada al costat del vàter (aixeta més flexo i minirociador, amb sortida d’aigua freda i calenta o només fregeixi)

Els vàters cada vegada més es col·loquen suspesos per a facilitar la neteja i perquè estèticament queden millor. En col·locar un vàter suspès és necessari amagar la cisterna dins d’un calaix d’obra o de pladur, i col·locar una botonera de doble descàrrega d’aigua per la qual es realitza el manteniment quan és necessari. Això sol generar un prestatge on es poden col·locar plantes, ambientadors o elements decoratius.

Mobles de Bany

El moble de bany permet infinitat de composicions. Es poden combinar les plaques de cocció, els calaixos, els bucks, els rentamans, l’aixeteria, el mirall i les aplicacions.

Les opcions més econòmiques són sens dubte els packs en el qual ve el moble, amb calaixos o portes, el rentamans encastat, el mirall i l’aplicació de paret sobre el mirall. Existeix molta varietat de colors i textures, sempre en lacatges o laminatges. Per a banys amb poca ventilació és millor optar pel moble lacat perquè no té els laterals canteados i suporta millor el baf que es pot formar a l’interior.

La temperatura del color de les llums d’aquestes estades és millor la de 4000 K, que és la llum que més s’assembla a l’espectre de la llum solar, amb tendència al color blanc.

Quant als colors generals de banys i lavabos la tendència és a colors neutres que van des dels colors terra fins als ocre i els grisos clars o mitjans. Per a opcions més atrevides es pot optar per les combinacions d’aquests colors amb alguna paret de color més fosc que no sigui tan neutre, o bé ressaltar la zona de la banyera o dutxa de la resta de l’estada.

Bany Ciutat de Granada 3

Galeria d'Imatges

T’agrada el que veus i vols realitzar una reforma similar a aquesta?

Contacta amb nosaltres, sense compromís: 93 467 71 77

Sempre aplicant criteris per a millorar l’eficiència energètica, la disminució d’emissions, la salut de la gent que les utilitza i en la mesura que sigui possible utilitzant materials naturals.

En fi, en les nostres reformes seguim una seriosa de pautes que ens permeten oferir unes reformes adaptables a qualsevol pressupost, optimitzar l’espai i l’entrada de llum natural i utilitzar materials naturals en la mesura que sigui possible.