Skip to content

Reformes Subvencionades

Reforma i Estalvia, experts en Reformes Integrals

Coneix les reformes subvencionades que atorga la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

Reformes Subvencionades

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, a través del Consorci de l’Habitatge de Barcelona, atorga subvencions «directes», de fins a 20.000 € , sense que hagis d’avançar ni un sol euro.

Altres Subvencions

A més dels 20.000 €, et donen altres ajuts econòmics directes i beneficis fiscals.

Subvencions per a comunitats de veïns

 1. ANUNCI sobre convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’elements comuns (vestíbul, escala, ascensor, etc…) a la ciutat de Barcelona per a l’any 2021 (ref. BDNS 586262) . Llegir text oficial
 2. RESOLUCIÓ DSO/3040/2021, de 7 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a l’accés a ajuts en forma de préstecs a comunitats de propietaris dels barris gestionats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per a finançament d’obres de rehabilitació d’edificis d’habitatges. Llegir text oficial
 3. ANUNCI sobre convocat d’ajuts a la rehabilitació a la ciutat de Barcelona per a l’any 2021 per al conjunt urbà del barri del Besòs i el Maresme (ref. BDNS 586255). Llegir text oficial

Subvencions per a Particulars

 1. ANUNCI sobre convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’interiors d’habitatges per a millores d’habitatges de persones en situació de vulnerabilitat a la ciutat de Barcelona per a l’any 2021 (ref. BDNS 574944). Llegir text oficial
 2. ANUNCI sobre la convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació d’interiors d’habitatges per incorporar a la Borsa d’habitatges de lloguer de Barcelona l’any 2021 (ref. BDNS 574939). . Llegir text oficial
 3. ANUNCI sobre convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació per a millores dels interiors d’habitatges de persones en situació de vulnerabilitat a la ciutat de Barcelona per a l’any 2021 (ref. BDNS 574942). Llegir text oficial

Llámenos o escríbanos sin compromiso

  Ciutat de la reforma:

  Descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Política de Privadesa .

  Tens dubtes sobre les reformes subvencionades? Truca'ns i els nostres experts us informaran sense compromís Consulta amb un dels nostres professionals que estaran encantats d'ajudar-vos.

  Preguntes Freqüents

  Aquestes subvencions cobreixen una varietat de reformes a habitatges i locals comercials, incloent millores d’accessibilitat, eficiència energètica i adequació a normatives vigents.

  Les subvencions estan disponibles per a propietaris d’habitatges i locals comercials que compleixin certs criteris establerts per la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. Consulta’ns i t’informem.

  T’ajudem a avaluar la viabilitat del teu projecte i et proporcionem informació detallada sobre els requisits específics que cal complir per accedir a les subvencions per a la reforma habitatge Barcelona.

  Guiem els nostres clients al llarg de tot el procés de sol·licitud, des de la recopilació de la documentació necessària fins a la presentació de la sol·licitud davant les autoritats corresponents.

  El temps d’aprovació varia, però et mantenim informat sobre cada etapa del procés i treballem per agilitzar-lo en la mesura del possible.

  En accedir a aquestes subvencions, pots reduir significativament els costos del teu projecte, fomentar la sostenibilitat i millorar la qualitat del teu habitatge o local comercial.

  Sí, ens encarreguem de tot el procés, des de l’avaluació d’elegibilitat fins a la presentació de la sol·licitud i el seguiment de l’estat.

  Sí, hi ha terminis establerts per a la presentació de sol·licituds. T’informem sobre les dates límit i treballem per garantir que compleixis els terminis establerts.

  Les subvencions poden cobrir una àmplia gamma de projectes, des d’obres més grans fins a millores més petites, sempre que compleixin els requisits establerts.

  Et proporcionem una llista detallada de la documentació necessària, que pot incloure plànols, pressupostos detallats i altres documents específics depenent del tipus de reforma que estiguis fent.