Skip to content

Reformes integrals Barcelona: tot inclòs al pressupost d’obra

Reformes integrals Barcelona: tot inclòs al pressupost d'obra 1

Normalment els principals motius pel que es reformes integrals barcelona en un pis és per l’antiguitat, problemes d’humitats, instal·lacions massa antigues, elements d’accessibilitat dificultosa i deteriorat o simplement cal fer unes modificacions o ampliacions. Les obres que s’emprenen amb més facilitat són les reformes de banys i les reformes de cuines. Moment que se sol aprofitar per donar un toc més modern i acollidor a casa nostra. També se sol reformar un pis perquè potser ens ajuda a oblidar males experiències viscudes en altres temps en aquell lloc.

Sabem que amb els temps que corren, no sempre és possible tenir la casa al dia i que sempre es van acumulant desperfectes que a la llarga donen la cara i fa que la reforma al final sigui molt més cara. Per això quan de fa una reforma s’han de tenir en compte alguns consells per a la rehabilitació, reformes integrals o parcials, de casa perquè no sigui tan costosa o incòmoda i és important contractar un especialista en reformes integrals Barcelona oa la ciutat que resideixis per evitar sorpreses desagradables com els següents:

1. Triar bé la data en què es fa la reforma. Per exemple, sempre se sol triar l’estiu perquè els materials s’assequen abans i hi ha més hores de llum, però a l’hivern les reformes solen molestar menys els veïns.
2. És important tenir clar què es vol i ordenar les idees. Això també inclou la planificació d’un pressupost, fer una llista de prioritats, calcular el temps que cal, els materials…etc.
3-Si vols que el teu pressupost no es desbordi limita’t a reformar el més necessari com les humitats, problemes d’accessibilitat…que encara que no suposin un canvi estètic a casa teva serà el millor per portar un bon manteniment.
4. Implicar-te en el projecte tot i que deixis la major part del treball a les mans del paleta i d’altres professionals. Aclarir per endavant que estigui tot inclòs ja que a les reformes integrals hi ha vegades que algunes ofertes no ho inclouen tot. Per això intenta ser comunicatiu, parlar i implicar-te en cadascuna de les bases de projecte encara que sense que això pugui obstaculitzar la tasca del professional. És important traslladar les vostres inquietuds, dubtes i gustos perquè el resultat del projecte sigui totalment satisfactori. S’han d’evitar fer canvis sobtats, i sempre s’han de reflexionar des del principi les teves idees ja que pot suposar l’increment dels costos de la reforma.
5- Materials . Els materials de qualitat solen ser cars, encara que sempre es pot arribar a un consens. Tria materials que encara que siguin una mica més cars del que pensaves puguin ser més duradors. A més, sempre hauràs de consultar al professional encarregat de l’obra qualsevol dubte de manteniment o durabilitat de manera que puguis triar els materials en funció de les teves necessitats també.

“CUIDANT DE LA TEVA CASA, CUIDES DE TU I DELS TEUS”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *