Skip to content

Transformant cuines antigues a cuines americanes d’estil únic: reformes integrals a Barcelona

Transformando cocinas antiguas en cocinas americanas de estilo único: reformas integrales en Barcelona

Transformar una cuina tradicional en una cuina oberta o americana ha esdevingut un dels projectes més populars de reformes integrals a Barcelona , ​​una excel·lent opció per modernitzar i revitalitzar espais antics.

A Reforma i Estalvia combinem estils moderns i únics i optimitzem l’ús de l’espai i millorem la funcionalitat de la llar. A continuació us guiem a través del procés de dur a terme una reforma integral de la cuina, des de la planificació fins a l’execució, destacant els avantatges i aspectes clau per crear la cuina dels vostres somnis.

Avantatges de les cuines americanes

1. Espais oberts i funcionals

Les cuines americanes es caracteritzen pel disseny obert, que connecta la cuina amb el menjador i/o el saló. Això crea un espai ampli i multifuncional, ideal per a la vida moderna on la cuina és el cor de la llar.

2. Major interacció social

L’eliminació de les barreres entre la cuina i les àrees on passem més temps permet una interacció social més gran. És perfecte per a famílies que volen mantenir-se connectades o per als que gaudeixen de rebre visites mentre cuinen.

3. Augment de la lluminositat

Obrir la cuina al saló o menjador permet que la llum natural flueixi lliurement, augmentant la lluminositat i creant un ambient més agradable i acollidor.

Claus per a una reforma integral de cuina reeixida

1. Planificació i disseny

Avaluació de lespai

Abans de començar la reforma, és crucial avaluar lespai disponible i considerar com es pot integrar la cuina amb les àrees adjacents. Això inclou la disposició de les finestres, portes i parets que es poden modificar. A Reforma i Estalvia ens encarreguem de tota l’avaluació considerant totes les necessitats.

Disseny personalitzat

Un disseny personalitzat és essencial per garantir que la nova cuina oberta s’ajusti perfectament a les vostres necessitats i estil de vida. A Reforma i Estalvia, a més del personal d’obra, com a arquitectes, dissenyadors i decoradors et podem ajudar encara més a optimitzar l’espai i triar els materials i els acabats adequats.

2. Disposició i aprofitament de lespai

Cuines a illa

Les cuines amb illa són una opció popular per a les cuines americanes. L’illa no només proporciona espai addicional per cuinar i emmagatzemar, sinó que també pot servir com a àrea per esmorzars i dinars o socialitzar.

Integració d’electrodomèstics

Integrar electrodomèstics moderns i eficients és clau per a una cuina funcional i estètica. Optar per electrodomèstics encastats pot ajudar a mantenir un aspecte net i endreçat.

3. Selecció de materials i acabats

Combinació d’estils

Una cuina americana amb èxit combina elements moderns amb tocs personals que reflecteixin el teu estil. Materials com la fusta, l’acer inoxidable, la pedra natural o tota la gamma de taulers porcellànics són opcions excel·lents per crear un ambient elegant i acollidor.

Colors i il·luminació

Els colors clars i neutres, com el blanc i el gris, poden fer que la cuina sembli més gran i lluminosa. La il·luminació també juga un paper crucial; una barreja de llums ambientals, de treball i indirectes pot millorar significativament lambient.

Exemples de reformes de cuines a Barcelona

Cas 1: Transformació d’una cuina a l’Eixample

Al barri de l’Eixample, una cuina tradicional va ser transformada en una moderna cuina americana. Es va enderrocar una paret per obrir la cuina al saló, creant un espai diàfan. La nova disposició inclou una illa central amb un taulell de pedra natural, electrodomèstics integrats i armaris de fusta clara que aporten calidesa i modernitat.

Cas 2: Modernització d´una cuina a Gràcia

Al barri de Gràcia, una cuina petita i fosca va ser convertida en una lluminosa cuina americana. Es va fer servir un disseny en L per maximitzar l’espai, amb una barra d’esmorzar que separa visualment la cuina del menjador. Els acabats en blanc i acer inoxidable juntament amb una il·luminació estratègica van transformar completament l’espai.

Les reformes integrals a Barcelona ofereixen una oportunitat perfecta per transformar cuines antigues en cuines obertes modernes, funcionals i estèticament agradables. A Reforma i Estalvia creem espais que no només siguin el cor de la llar, sinó que també reflecteixin el teu estil i personalitat. Les cuines americanes no només milloren la funcionalitat i el flux de l’habitatge, sinó que també aporten un valor afegit a la propietat, fent que la inversió a la reforma sigui altament beneficiosa.

Demana informació sense compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *