REMUNTES (Construcció d’habitatges sobre terrats)

En Reforma y Ahorra realitzem Remuntes en Terrats.

Aprofitar aquesta opció per a millorar les prestacions energètiques del conjunt de l’edifici i aprofitar aquestes ajudes. És la tendència del futur a mitjà termini.

Dret de Vol o Remuntes

 

El dret de vol o remuntes és un dret real que et permet construir habitatges damunt del terrat de l’edifici. A les ciutats podem observar a vegades que en el mateix carrer hi ha edificis més baixos que uns altres. Segurament, en aquests casos l’Ajuntament del municipi ens permet aquest tipus de construcció.

La venda d’aquest dret de vol redunda en benefici de tota la comunitat de veïns, quan es tracta d’un edifici plurifamiliar. En el cas d’habitatges unifamiliars entre mitgeres aquest benefici recau directament sobre el propietari.

 

Steel framing: El nostre Sistema de treball

 

Nosaltres utilitzem un sistema constructiu que es denomina Steel framing, que és un sistema “lleuger” que ens permet construir damunt d’un edifici sense reforçar fonaments ni estructura ni envair els habitatges dels copropietaris.

Consisteix en l’ús de perfilaria metàl·lica lleugera combinada amb altres components que tenen la mateixa aparença que una obra convencional però on es milloren l’eficiència energètica, les propietats tèrmiques, acústiques i de sostenibilitat mediambiental.

 

Ajudes Europees per a l’eficiència Energètica

 

Existeixen en l’actualitat programes europeus i estatals d’ajuda per als edificis existents que millorin l’eficiència energètica, el confort per a les persones i la sostenibilitat mediambiental.

Consulti sense Compromís

  Ciudad de la reforma:

  Descripción de los trabajos

  He leído y acepto la Política de Privacidad.

  Remuntes a Barcelona (Abans)

  Remuntes a Barcelona (Durant)

  Remuntes a Barcelona (Després)

  Vols realitzar una Remunta? Tens dubtes? Consulta amb un dels nostres professionals que estaran encantats d’ajudar-te.