Reformes de Locals Comercials

Especialistes en Reformes de Locals comercials en Barcelona

Què és el que heu estat percebent com un problema a l’hora de fer la reforma d’un local comercial, fins ara?

Realitzem tota classe de reformes de locals comercials, oficines i seus d’empresa. En aquest tipus d’obres s’ha de tenir en compte tant les instal·lacions com la il·luminació. Les instal·lacions han de ser el més eficient possible per a disminuir el cost fix que representa la despesa en energia.

En la reforma d’un local, quant la il·luminació, s’ha de tenir en compte la llum natural de la qual podem disposar, i el disseny i configuració dels equips d’il·luminació artificial, perquè en cada moment del dia tinguem la llum ideal perquè no es desvirtuïn els colors de la mercaderia exposada, i utilitzar llums led i sense obsolescència programada.

 

Actualment la domòtica ens ofereix solucions per a tot el que fa referència a l’optimització del consum d’energia.

 

Entre els nostres clients tenim firmes en tot el territori nacional amb imatge corporativa i un llibre d’estil molt clar, i també el client de barri que vol aconseguir un local reformat a bon preu. Ens adaptem a totes les butxaques.

Reformes de locals Comercials 1

Truqui sense compromis

934 677 177

Últims projectes de reforma d’espais comercials

Faci clic a sobre de les imatges per veure més
Reformes de locals Comercials 2

Truqui sense compromís

934 677 177

Ens adaptem a tots els pressupostos

Fem les reformes de locals comercials aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: utilitat i bellesa, integrant al mateix temps criteris d’eficiència energètica de i de benestar pels seus ocupants. El nostre disseny minimalista crea espais amplis i integra tots els elements necessaris de manera imperceptible dins d’un tot per a obtenir un ambient agradable .

 

En una reforma és molt important cuidar els detalls, tant a l’hora de la combinació de formes, textures i colors com el la forma de col·locar-los.

 

En les nostres feines tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una bona reforma i una de dolenta.

Tenim el nostre propi mètode de gestió d’obra i a més ens encarreguem de realitzar propostes de distribució i de tramitar tots els permisos per a no fer perdre el temps als nostres clients.

 

Som especialistes en reformes de locals.

 

Tot gestionat per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder de decisió, que l’empresa designa per a cada client, al qui se li facilita el seu telèfon mòbil perquè el tingui sempre a la seva disposició. Les decisions d’obra s’han d’agilitzar i sempre tenen la màxima prioritat perquè de la presa de decisions depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament del local.

 

-“La simplicitat és la sofisticació máxima”-

Reformes de locals Comercials 2

Truqui sense compromís

934 677 177

Ens fem càrrec del projecte de principi a fi

refomr

En què podem ajudar-te?

Si necessites fer una consulta sobre el nostre servei de reforma integral o vols demanar un pressupost, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns o emplena el formulari, i t’ajudarem en tot el que puguem.

  Població:

  Breu descripció dels treballs

  He llegit i accepto la Politica de Privacitat.

  Reformas de locales en Barcelona | Especialistas en reformas

  Somos especialistas en reformas de locales comerciales en Barcelona. Si necesitas realizar una obra en tu local comercial, consulta sin compromiso. +INFO

  Service Type: Reformas