Skip to content

REFORMES BARCELONA: REFORMES IMPESCINDIBLES PER L’HIVERN

REFORMES BARCELONA: REFORMES IMPESCINDIBLES PER L’HIVERN 1

Per a que l’arribada de l’hivern no suposi cap problema per a casa nostre, per les condicions climatològiques adverses, és convenient preparar-la adequadament, planificant amb temps les accions de manteniment o reforma necessaris per aconseguir una llar veritablement comfortable, contactant amb una empresa com Reformayahorra per a que us assessori.

Hi ha reformes a Barcelona que sempre són necessaries però que esdevenen en imprescindibles quan arriba l’hivern, tant per augmentar la comoditat de l’habitatge com per a estalviar energia en calefacció. Aquestes reformes són les relacionades amb l’aïllament tèrmic, les finestres i les juntes.

Aquestes són unes zones per on més energia es perd a l’hivern.  És important substituir les finestres i balconeres per altres amb doble envidrament, format per dos vidres separats per un perfil i una cámara d’aire. El segellat correcte s’ha de fer per l’exterior i per l’interior i col.locat rivets a les balconeres i portes d’entrada als habitatges.

Les finestres i balconereres normalment són corredisses o practibales. Les primeres tenen un pitjor comportament al soroll i son menys estanques.

Persianes

Un altre element important són les persianes, que malgrat la seva funció principal es regular l’entrada de llum natural a l’habitatge també poden contribuir a l’aïllament tèrmic. S’ha d’aïllar l’interior de les caixes de persiana.

Cel -rasos

El calor tendeix a anar cap amunt per lo que instal.lar un cel-ras que amb aïllament tèrmic a sobre evita grands pèrdues d’energia i també contribueix al aïllament acústic.

Parets

Aïllar les parets amb llana de roca, fibra de vidre o d’altres aïllants evita que el fluxe de calor o fred traspassi les parets amb més dificultats. Les paret orientades al nord són les més fredes.

Portes

Una porta blindada proporciona més seguretat i és també més efectiva per a evitar pèrdues de calor.

A més d’aquestes millores també és important considerar la reforma del cuarto de bany i de la cuina, perque a la tardor i l’hivern les molèsties als veïns son menors i perque hi ha empreses que tenen menys treball en aquesta época, podent-se aconseguir una millro atenció i uns millors preus.

Es fonamental que les obres de reformes siguin realitzades per professionals competents, com els de Reformayahorra Group, amb una amplia experiencia, que s’emcarreguen dels permisos necessaris, que es comprometen a cumplir els terminis acordats i que saben seleccionar el smillors i més moderns materials de construcción.

“Cuidant de casas teva, cuides de tu i dels teus”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *