Skip to content

Reformes a Barcelona: Què necessito saber per fer una reforma a Barcelona amb les màximes garanties?

A l’hora de realitzar reformes a Barcelona , l’ Ajuntament de Barcelona classifica les obres segons es modifiqui l’estructura , la distribució o no es modifiqui ni l’estructura ni la distribució. En aquest darrer cas no és necessari un Projecte d’obres .

Tant se val si has comprat una habitatge de nova construcció, un pis en una comunitat, o una casa que necessita reparacions, un llar sempre requereix millores (o al menys és necessari fer reparacions i tasques de manteniment).

És per això que a continuació, et mostram alguns consells per fer de la teva residència un lloc millor al mateix temps que n’obtinguis les màximes garanties.

📄 Quan cal un projecte d’obres?

Un projecte d’obres és el pressupost adjunt del tècnic el que s’utilitzarà per pagar l’impost per obres. Si no és necessari un Projecte, les obres estan exemptes dimpostos.

Si t’oferissin cent mil euros, sense cap compromís, quines reformes faries? És probable que una llarga llista de canvis et venguin a la ment, com ara la renovació dels acabats o l’addició d’un nou bany.

Qualsevol millora a casa teva augmentarà el valor d’aquesta.

Pensa en les que són necessàries i demana un pressupost desglossat per partides . És important, si no hi ha un projecte, que les unitats de mesura de cada partida és consensuïn prèviament amb l’entitat que contractis per evitar sorpreses.

Si s’acosta l’hivern o estàs considerant fer projectes en una altra temporada, algunes millores a la llar són més urgents que una altra. Cal destacar que pensar-hi et pot ahorrar diners o impedir danys devastadors.

💵 Quant valen les reformes a Barcelona?

El preu d’una reforma a Barcelona pot ser molt variable , perquè depèn de què vulguem reformar, com els materials. No obstant això en cas de voler realitzar una reforma integral en un pis “estàndard” el preu aproximat sol rondar els 300 a 550 Euros .

És clar que com indiquem depèn plenament del que s’hagi estipulat al pressupost, materials, mobles a mesura, climatització, acabats de qualitat per sobre de l’estàndard, etc.

El que és realment important és que tot registrat per escrit i sota contracte i que si s’ha de realitzar una variació en el preu, pel motiu que sigui, quedi clar i reflectit el mateix .

⏱️ Quant temps triguen a realitzar les reformes a Barcelona?

En aquest cas la variable és molt àmplia, perquè el temps depèn de molts factors, com ara l’estat actual de l’habitatge, la reforma a realitzar, el material necessari, i més. No obstant això volem respondre totes les preguntes i hem calculat que el treball a realitzar sigui una en un pis d’uns 100 m² aproximadament.

¿Cuánto tiempo dura una Reforma integral en Barcelona?

En este caso nos encontraríamos con un tiempo de ejecución de unos u003cstrongu003e2 a 4 mesesu003c/strongu003e en función del plazo de suministro de los materiales de más calidad.

¿Cuánto tiempo dura una reforma de Baño en Barcelona?

La duración aproximada de una reforma de baño en Barcelona suele ser de u003cstrongu003e1 a 2 semanasu003c/strongu003e desde que tenemos el ok para el inicio de las obras.

¿Cuánto tiempo dura una reforma de Cocina en Barcelona?

La duración aproximada de una reforma de baño en Barcelona suele ser de u003cstrongu003e2 a 3 semanasu003c/strongu003e desde que tenemos el ok para el inicio de las obras.

⚒️ Quines eines són les bàsiques per a una reforma casera?

Si ara com ara no pots contractar un servei de reformes , i vols realitzar petits arranjaments fins llavors, has de pensar que no es pot millorar la teva casa amb només les teves mans nues, per això necessitaràs una multi-eina que ajudi als teus treballs.

Equipa la teva caixa d’eines amb les eines essencials per a qualsevol reparació menor o de manteniment .

 • Martell
 • Tornavisos
 • Cinta mètrica
 • Alicates
 • Clau inglesa
 • Clau Allen
 • Llanterna
 • Guants i ulleres protectors
 • Claus, caragols, escarpies, tacs, camarilles, rosques
 • Nivell Mesurador
 • Caixa d’eines.
 • Trepat
 • Escala

Tria les millors empreses de reformes a Barcelona

Tan important com trobar un bon dentista o un bon terapeuta és trobar un contractista . Són moltes les històries que s’expliquen d’autèntic d’horror que ens han explicat propietaris contant que han estat estafats pels contractistes o han realitzat un pèssim acompliment de la feina de casa . Som plenament conscients d’això i aquestes històries donen esgarrifances.

A l’hora de buscar una empresa especialista en reformes a Barcelona, no t’has de quedar amb la primera opció, ni tampoc la més barata . Casi sempre un pressupost intermedi entre el més barat i el més car sol ser el pressupost ideal.

Prop per internet, llegeix les opinions d’altres clients , tracta de contactar amb l’empresa especialista en reformes i comprova de primera mà com són , com et tracten i com es “venen”, d’aquesta manera. Desconfia de pressupostos irrisoris o irreals , ningú no pot oferir una reforma per sota del preu dels propis materials i el salari dels treballadors. Desconfia de preus inflats que no entens i tecnicismes altisonants. Prop una empresa que ressolgui totes les teves dubtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *