Skip to content

REFORMES A BARCELONA AMB QUALITAT PROFESSIONAL, LOW COST

REFORMES A BARCELONA AMB QUALITAT PROFESSIONAL, LOW COST 1

Barcelona ja porta temps de moda. És per aquest motiu que cada vegada més s’està invertint en habitatge, tant gent d’aquí com gent de fora, per a dur a terme les reformes integrals i després vendre o llogar. També hi ha inversors que han vist negoci en les reformes integrals a Barcelona pel lloguer per habitacions a estudiants o d’altres perfils itinerants.

Aquests habitatges requereixen un tratament especial de les habitacions, dels banys i, sobretot, dels espais comuns, i són reformes barates.

Les reformes a Barcelona s’han convertit en un nínxol de mercat important, i és per això que hi ha tantes empreses de reformes a Barcelona que volen treure troçd’aquest pastís. És necessari prestar molta atenció a l’empresa que es tria per a fer les reformes integrals a Barcelona.

La reforma integral d’un pis requereix un esforç extra en quant als recursos que es destinen a ella sense que deixin de ser reformes econòmiques. S’ha de planificar, coordinar, fer les comandes en el momento adequat, dur els materials a l’obra, portar un control econòmic abans i durant l’obra per a que no es produeixin els infames sobrecostos.

Es un treball cada vegada més relacionat amb el concepte de Project Management.

És cert que avui en dia aquest concepte està relacionat amb grans obres però, poc a poc, s’ha d’implantar en el nostre sector, tant des de dins la propia empresa o com agent extern a ella.

Barcelona no és low-cost en molts aspectos, però la nostra empresa de reformes ofereix també reformes econòmiques a Barcelona sense necesitat de gastar molts diners. Diguem què és un terme a mig camí entre el home staging i una reforma cara. Entre els nostres serveis, els futurs clients poden obtenir sempre pressupostos sense cap compromís i assessorament sobre reformes de pisos, reformes de cuines, reformes de banys, locals comercials i oficines.

També oferim els nostre servesi per a realizar instal.lacions elèctriques, instal.lacions d’aigua, gas, climatització, ventilació, etc.

El concepte de reformes barates a Barcelona no s’ha de relacionar sempre amb mala qualitat o acabats deficients

Actualment hi ha una gran oferta de productes al mercat que están al nostre abast com mai ho havien estat abans, i a un spreus molt competitius.

Avui en dia pots trobar una amplia oferta de tota clase de productes: des de cargols, fins a aixetes o electrodomèstics. A més, les noves tecnologies ens fan la vida molt més fácil dins i fora del nostre habitatge.

Des de casa podem donar instruccions de veu al nostre “assistent” per a que posi en marxa o aturi qualsevol element de l’habitatge remotament per a que quan arribis a casa estigui en perfectes condicions de confort.

Un altre aspecto cada vegada més important és anar afegint equips a l’habitatge per mantener l’aire net, amb una humitat correcte i neta de pols, per a que quan arribem a casa nostre, a part de confortable. També sigui una casa que aporta qualitat de vida als seus moradors, respirant aire filtrat i sa per a renovar tot l’aire contaminat dels nostres pulmons després d’haver estat tot el dia pel carrer o en unes oficines mal ventilades.

Reformes “amb qualitat de vida” a Barcelona, low-cost, ¿Per què no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *