Skip to content

¿COM REFORMAR UN PIS PER LLOGAR-LO?

Reformar un pis per llogar requereix tenir en compte que coneixeras qui l’ocupa inicialment però no sabràs qui residirà en ell durant tota la durada del contracte. Per això és necessari utilitzar materials i acabats estèticament vistosos, però al mateix temps resistents i funcionals.

Les claus per a reformar un pis són bàsicament invertir en la cuina, els banys i el saló-menjador. En aquestes tres estàncies és on passem la majoria del temps quan estem a casa.

Els armaris de la cuina han de ser de materials amb certa duresa superficial, que no es ratlli fàcilment, i també de fácil neteja, evitant la col.locació de tiradors per a que les superficies no tinguin obstacles que dificultin la neteja.

El taulell de la cuina ha de ser de pedra natural tipus granet nacional o una pedra artificial que suporti bé la temperatura calenta dels estris de cuina. Els electrodomèstics han de ser bàsics, que es puguin recanviar fàcilment.

Els paviments han de ser resistents als cops i caiguda d’objectes, al desgast i també han de ser de fácil neteja. El mercat ofereix moltes possibilitats que combinen l’estètica i la funcionalitat. Per exemple, el parquet laminat sintètic, acabat amb colors fusta, té un aspecte fabulós una vegada col.locat. Un altre possibilitat  és col.locar rajoles ceràmices de gran format per a evitar al màxim la quantitat de junts generades per les peces.

Els banys s’han de revestir amb cerámica (amb pocs junts), els sanitaris han de ser de porcellana, el moble del bany amb un acabat postformat útil i maco. Es recomanable col.locar un plat de dutxa en contes d’una banyera, i aquest s’ha de poder canviar de forma relativament fácil. Els plats de dutxa de resines són una bona opció, i sempre han de tenir un desguàs gran i de fàcil neteja.

Les pintures de parets i sostres han de ser rentables amb aigua.

Reformar un pis és una inversión segura perque fa pujar el valor del pis entre un 25-30%. Rentabilitzar la reforma és molt senzill ja que la inversión que es fa tindrà una durabilitat d’uns 15-20 anys com a mínim, amb un bon manteniment.

Si el contracte de lloguer és de 5 anys, encara teniu de 10 a 15 anys per a poder rentabilitzar l’habitatge.

La demanda de pisos a Barcelona és molt alta, i amb una reforma intel.ligent es pot rentabilitzar la reforma fàcilment. Sens dubte reformar és una bona opció per a invertir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *