Skip to content

Necessito fer una reforma integral Què he de saber?

Necessito fer una reforma integral Què he de saber? 1

Fer una reforma integral és un gran pas, i per obtenir un bon resultat és imprescindible prendre en consideració alguns punts clau. Sempre que comptis amb una empresa professional i amb experiència, rebràs les assessories pertinents.

Tenir una bona atenció al client és tot un benefici. Perquè, qui no ha tingut dubtes a planificar una reforma? Res millor que la valoració d’un especialista en disseny i arquitectura per donar-li una direcció millor a una planificació d’aquest tipus.

És per això que hem dissenyat una guia per ajudar-te a dur a terme reformes de pisos contractant una empresa competent.

Tenint en compte la varietat d’empreses al mercat, com triar la millor? És precisament això el que abordarem tot seguit.

Consells importants sobre fer una reforma integral

Com aconseguir que l’empresa de reformes integrals comprengui les teves necessitats? Hi ha una manera d’estalviar costos? Això i molt més ho responem amb els nostres consells. Aquí anem!

1.    Defineix tot el que necessites

El primer consell consisteix a prendre nota sobretot el que pretens aconseguir a la teva reforma integral. Mentre més sàpigues el que vols serà més senzill per als especialistes en reformes integrals entendre’t.

Recopila tots els teus objectius perquè els puguis discutir amb l’empresa de reformes que durà a terme el teu projecte. Divideix la informació en dues parts, allò que ja has definit i allò de què no tens absoluta seguretat.

Així els experts en reformes integrals podran donar-te una assessoria especialitzada, tot per ajudar-te a identificar les teves necessitats i complir amb les teves expectatives al 100%.

És important que no et limitis a comunicar el que pretens obtenir de la reforma integral, per què? Perquè la comunicació amb els especialistes en reformes ha de ser àgil, assertiva i fluida.

2.    Crea un esquema de reforma per a ahorrar costos

Vols fer una reforma integral minimitzant costos? Pots fer-ho, però cal que comptis amb una planificació detallada i precisa.

Amb un esquema de reforma podràs definir la distribució de lespai de la teva llar, així com els requeriments de cada àrea.

Gràcies a això l’empresa de reformes integrals podrà emetre’t un pressupost totalment adaptat a les teves necessitats. Tingues en compte que fer una reforma integral et permet ahorrar més sempre que requereixi el desenvolupament global del projecte.

3.    Examina les empreses de reformes del sector

Moltes persones s’enfocaran a sol·licitar diversos pressupostos per a reformes integrals. Però el factor econòmic no ha de ser l’única cosa que t’ajudi a definir amb quina empresa treballar.

És important que tinguis en compte la dinàmica de treball de les empreses de reformes integrals. Tingues en compte els seus anys de trajectòria, varietat de serveis, reputació, personalització del servei i sobretot la seva atenció al client.

Si notes que tots aquests aspectes són favorables, hauràs de sol·licitar un pressupost per a la teva reforma. I així podràs fer una comparativa de preus de manera molt més eficient.

4.    Analitza característiques de contracte i garanties

La transparència i el professionalisme d’una empresa de reforma integral ha de ser sempre una prioritat. És per això que has de confirmar que ofereixen un contracte i certes garanties.

Ja que això et donarà més certesa sobre la mena de material emprat per fer la reforma integral . Tingues en compte que d’això en depèn la resistència i qualitat a llarg termini del canvi efectuat al teu pis.

Així mateix, haureu d’analitzar el conveni de terminis de lliurament que ofereix l’empresa. És important que en la reforma en qüestió es treballi de manera òptima, però també diligent i fluida.

5.    Assessora’t sobre els permisos requerits per a la reforma

Fer una reforma integral no és tan senzill com es pensa en el sentit de la llibertat per iniciar el projecte. Una gran quantitat de reformes mereixen uns determinats permisos legals.

Per sort, una empresa de reformes integrals pot encarregar-se de gestionar aquest tipus de permisos. Ja que per a un arquitecte tendeix a ser molt fàcil daconseguir.

Pots sol·licitar a l’empresa de reformes informació sobre aquest punt, així evitaràs malentesos o contratemps.

6.    Sempre has d’informar si alguna cosa no t’agrada

Algunes vegades per no voler incomodar els especialistes en reformes integrals , els contractants no indiquin quan alguna cosa no els agrada del projecte.

Però això és un terrible error, per la qual cosa és important que ho evitis. Si no estàs conforme amb alguna cosa que pot ser millorada, hauràs d’informar-ho.

Recorda que seràs tu qui habiti a l’habitatge on s’està realitzant la reforma. Per tant, ha de complir les teves expectatives per obtenir una millor qualitat de vida.

7.    Aprofita visites d’especialistes en reformes

Alguns serveis de reformes integrals t’oferiran la visita d’un especialista al sector. Amb quina finalitat? Per tenir una visió clara i objectiva sobre els teus espais i tenir una idea encertada sobre com treballar.

Sens dubte, és un benefici considerable per la qual cosa ho has d’aprofitar. A més, és un gran moment per comunicar sobre les teves dubtes i sobre els punts més ressaltants sobre el projecte de reforma integral.

En alguns casos pot ser que els especialistes et sol·licitin fotos del teu espai per tenir una idea sobre el que haurien de realitzar. També és un benefici, per la qual cosa el pots aprofitar.

8.    Coneix l’experiència d’altres contractants

Internet és una eina de gran valor per ajudar-nos a conèixer la reputació de qualsevol empresa. D’aquesta manera podreu conèixer el nivell de satisfacció d’altres contractants.

Si bé no hauries de centrar al 100% la teva opinió sobre la base d’això, és adequat per tenir una visió general sobre l’acceptació d’una empresa de reformes integrals a Barcelona oa qualsevol altra localitat.

Necessites una reforma integral a Barcelona?

Som especialistes en reformes integrals, t’ajudem a fer realitat tots els teus projectes a pisos o cases.

Sigues part dels nostres clients satisfets i aprofita tots els beneficis que deixem a la teva entera disposició. Recorda que t’oferim un pressupost personalitzat sense cap compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *