Skip to content

Reforma de Local Comercial a Sants (Barcelona)

Reforma de Local Comercial

Realitzem tota classe de reformes de locals comercials, oficines i seus d’empresa. En aquesta mena d’obres cal tenir molt en compte tant les instal·lacions com la il·luminació. Les instal·lacions han de ser el més eficients possible per a disminuir el cost fix que representen els consums de les màquines, equips i il·luminació.

En la reforma de local, quant a la il·luminació, cal tenir en compte la llum natural de la qual puguem disposar, i el disseny i configuració dels equips d’il·luminació artificial, perquè a cada moment del dia tinguem la llum ideal perquè no es desvirtuïn els colors de la mercaderia exposada, i utilitzar bombetes de molt baix consum i sense obsolescència programada. Actualment la domòtica ens ofereix solucions per a tot el referent a l’optimització del consum d’energia.

Local a Sants 1
Local a Sants 2

Locals Reformats a bon Preu

Entre els nostres clients tenim signatures amb botigues en tot el territori nacional amb imatge corporativa i un llibre d’estil molt clar, i també el client de barri que vol aconseguir un local reformat a bon preu.

Fem les reformes de locals aplicant conceptes que fusionen el binomi perfecte: bellesa i utilitat, integrant al mateix temps criteris d’eficiència energètica i de benestar per als ocupants.

El nostre disseny minimalista crea espais amplis i integra tots els elements necessaris de manera imperceptible dins d’un tot per a obtenir un ambient agradable.
En una reforma és molt important cuidar els detalls, tant a l’hora de la combinació de formes, textures i colors com en la manera de col·locar-los. En les nostres reformes tenim molt clar que els detalls són els que marquen la diferència entre una bona i una mala reforma.

Metodologia Pròpia

Tenim el nostre propi mètode de gestió d’obra i a més ens encarreguem de realitzar propostes de distribució i de tramitar tots els permisos necessaris per a no fer perdre el temps als nostres clients.

Tot això gestionat sempre per un únic interlocutor, tècnicament solvent i amb poder de decisió, que l’empresa designa per a cada client, al qual se li facilita el seu número de telèfon mòbil perquè ho tingui a la seva disposició les 24 hores del dia. Les decisions d’obra cal agilitar-les i sempre tenen la màxima prioritat perquè d’això depèn el ritme d’obra i el termini de lliurament.

Local a Sants 3

Galeria d'Imatges

T’agrada el que veus i vols realitzar una reforma similar a aquesta?

Contacta amb nosaltres, sense compromís: 93 467 71 77

Sempre aplicant criteris per a millorar l’eficiència energètica, la disminució d’emissions, la salut de la gent que les utilitza i en la mesura que sigui possible utilitzant materials naturals.

En fi, en les nostres reformes seguim una seriosa de pautes que ens permeten oferir unes reformes adaptables a qualsevol pressupost, optimitzar l’espai i l’entrada de llum natural i utilitzar materials naturals en la mesura que sigui possible.