Skip to content

LES REFORMES INTEGRALS D’HABITATGES A BARCELONA, UN SECTOR A L’ALÇA

LES REFORMES INTEGRALS D’HABITATGES A BARCELONA, UN SECTOR A L’ALÇA 1

Claus per a les reformes integrals a Barcelona

Devant de la lenta recuperació dels projectes d’obra nova, la gent s’està decidint per comprar un habitatge de segona mà per a dur a terme una reforma integral.

A ningú li agrada utilitzar elements existentes d’una casa “vella” que compren. La il.lusió de crear uns espais a mida per a aconseguir la casa dels teus somnis és molt fortai per aquest motiu volem reforma la que serà casa nostra.

Encara que representes una petita part de la población amb habitatges en propietat, l generació millenial (compresa entre els 25 i 34 anys) és bastant activa a l’hora de emprendre projectes de reforma.

Segons un estudi de Houzz quasi la meitat dels integrants d’aquesta franja d’edat va fer reformes en els seus habitatges. Igualment les generacions més grans i més “fortes” econòmicament també aposten cada vegada més per realizar tot tipus de reformes al seu habitatge, i sobretot, els estrangers que aposten per dur a terme una reforma del pis que compren a Barcelona ya que han seleccionat aquesta ciutat per viure o llogar-la.

Es prioritzen les reformes de cuines, reformes de banys y reformes de dormitoris.

Espanya és, conjuntament amb Irlanda i el Regne Unit, el pais que té major demanda de serveis d’empreses de reformes. Si ets un particular o una Comunitat de veïns que fa l’obra per a ús propi a un habitatge o inmoble de més de 2 anys d’antiguitat i el Contractista aporta els materials amb una valor que no excedeixi del 40% del preu total de la reforma integral, sense comptar impostos, el percentatge d’Iva que s’ha d’aplicar el el 10%.

Malgrat això, des de l’OCU adverteixen de que els Contractistes solen aplicar el 21% d’Iva. S’ha de tenir això en compte a l’hora de demanar un pressupost d’una reforma integral, o parcial com les reformes de cuines i banys.

Fer reformes de pisos o reformes de locals a Barcelona on no es modifiqui la distribució i/o l’estructura no requereixen de permís especial.

És suficient amb una Assebentat d’obres, i amb tota seguretat ens podrem beneficiar d’alguna subvenció per a la reforma d’habitatges a Barcelona o rehabilitació de façanes on es milloren d’alguna manera l’eficiència energètica.

Reformar es guanyar en salut

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) atribueix un 30% de la mortalitat adicional a en l’hivern a les condicions inadequades dels habitatges. L’aire interior dels habitatges pot arribar a ser molt més contaminat que l’aire exterior degut a l’acumulació de compostos orgànics volàtils (COV), el CO2 que generem al respirar, lapols en suspensió, els àcars, etc…

Ës per això que es recomanable ventilar diariament les estançes, i una vegada renovat l’aire interior, mantener l’habitatge el més hermètic possible per a que no hi hagin fuites d’ire ni energia a través de les finestres, portes i balcons. Existeixen ja al mercat aparells que ens filtren i depuren l’aire interior una vegada que s’ha ventilat. Aquest cicle ha de ser diari.

També és important aïllar la casa de sorolls externs i interns; ha de ser un objectiu prioritari de la reforma integral de l’habitatge o quan es canviïn únicament els tancaments de façana amb vidres termo-acústics.

Renovar les gomes de les finestres i balconeres també pot suposar una millora tant pel soroll com per a evitar les fuites d’energia a través d’aquestes juntes. Els rivets a les portes que donen a l’exterior també és una bona pràctica per a evitar les fuites.

Quan renovem les finestres i balconeres també és interessant intentar motoritzar les persianes per a evitar les filtracions d’aire que es produeixen pel calaix de la persiana i el seu recollidor.

Per últim i no menys important, és interessant segellar els caixetins dels interrupters, endolls encastats a les parets de façana. Pot semblar insignificant però es produeixen moltes filtracions d’aire a través d’aquests elements.

Reformes integrals: Tendències en distribució d’espais, cuines modernes

Una bona estrategia per aconseguir el màxim resultat amb una mínima intervenció és incorporar la cuina al saló-menjador. Senzillament enderrocant un envà es trasformarà radicalment l’aspecte i la funcionalitat d’ambdues estançes.

Amb una estètica elegant, neta i minimalista s’aconsegueix que la cuina encaixi a l’arquitectura de l’espai. Cuines que no ho semblen, armaris que no són, elimianció de passadissos, espais versàtils..

Hi ha molte spossibilitats que poden fer de casa teva un lloc bonic, útil, confortable i sa.

Reformes de banys: bells i funcionals

Canviar la banyera per un plat de dutxa, elimianr el bidet –però no la funció, gràcies als nous inodors amb funció de neteja incorporat, u optant per la solución hotelera de col.locar una petita aixeta a modus de microruixador junt a l’inodor-, i guanyar espai d’emmagatzematge sota el rentamans amb calaixos extraíbles sense retallar el sifó hidràulic i amb organitzadors interns són algunes estrategias infalible per a guanyar ordre i funcionalitat al bany.

Un espai atemporal, per sobre de modes i tendències, la recerca d’un espai que s’adapti als gustos de l’usuari i que no perdi valor amb el pas del temps continua sent el nostre objectiu.

Per això els productes “neutres” mai cauran en desús. I els que millor representen aquesta ideia són, com sempre: les pedres naturals, pedres artificials (silestone, neolith, etc…), fusta i ciment, i per sobre de tots ells l’etern color blanc.

Reformes de Pisos a Barcelona

A Reformayahorra Group, tenim més de 25 anys d’experiència en el sector i realitzem obres on apliquem aquests criteris. Realitzem reformes de pisos, locals i oficines a Barcelona amb un bon preu. Fem pressupostos de reformes a Barcelona sense cap compromís, amb honestedad, transparècnia, confiança i mlta comprensió…

La nostra missió es fer realitat la casa dels teus somnis, el bany de cine, la cuina eterna, el dormitori feliç…. Per a que trobis la comoditat a qualsevol lloc de la casa.

Des de Reformayahorra Group fem realitat la casa dels teus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *