Skip to content

ELEMENTS IMPRESCINDIBLES EN UNA REFORMA INTEGRAL

ELEMENTS IMPRESCINDIBLES EN UNA REFORMA INTEGRAL 1

La tecnología que ja és al nostre abast, fins i tot en preu, ja ens permet incorporar a les reformes integrals una sèrie d’elements que ens porten a aconseguir un confort més gran, un espai més saludable i/o un estalvi d’energia, i per tant, un estalvi econòmic. A la nostra empresa de reformes a Barcelona tenim una amplia experiencia en el sector i per aquest motiu som conscients de totes les passes que s’han de realizar a l’hora de dur a terme un treball de reforma integral en un pis.

Aquests elements no són coneguts normalment per la gran majoria de gent perque els fabricants dediques la seva publicitat i comunicación a on “target” més tècnic i especialitzat per a que, mitjançant els seus projectes, arribin fins el públic en general oblidant totalment, en moltes ocasions, la complexitat que pot tenir el fer una reforma integral.

El que succeeix és que la majoria de vegades la reforma integral a un pis es fa sense cap projecte tècnic previ.

A Reformayahorra Group soms conscients de que contractar una empresa de reformes de banys, reformes de cuina, o fins i tot de locals comercials, és una tarea molt pesada i complexa que pot dur a la desesperació del client. Per això nosaltres et volem ajudar, amb la nostra experiencia realitzant refomes a l’àmbit de Barcelona, us donem uns consells per aconseguir una reforma integral “saludable” i economitzadora:

Instal.lar un:

  • Racionalitzador d’energia: es tracta d’un mòdul semblant a un element del quadre elèctric que es col.loca dins d’aquest i que ens permet contractar una potencia eléctrica per sota de l’habitual, cosa que minimitza el pagament mensual del concepte del terme fix de “potencia contractada”. Aquest element ens permet distribuir la nostra potencia contractada segons les nostres necessitats en un momento determinat, programant a quins equips volem que es derivi l’energia en cada momento i evitant que “salti l’interruptor” (per exemple Delta Dore, model GP50)
  • Barra intel.ligent: és un element que es col.loca a la part superior del quadre elèctric i que et permet “domotitzar” la teva instal.lació (per exemple: Schneider, model Smartlink Acti9).
  • Controlador de la qualitat interior de l’aire: és un gadget de sobretaula que et permet, entre d’altres coses, controlar el CO2 que hi ha a cada momento a l’interior de l’habitatge, que es complementa amb una APP que té alertes quan els nivells estan per sobre dels recomanats per la OMS. L’excés de CO2 por produir mal de cap, picor d’ulls, somnolencia, etc… (per exemple: Netatmo, model Weather Station)
  • Purificador d’aire: controla i gestiona la pols, polen, olors, CO2, NO2, particules en suspensió (PM10, PM2,5, etc. (Dyson, Rowenta, etc.). Aquest a aparell, combinat amb la neteja diaria de la pols (amb un Roomba, o manualment) evita l’asma, alèrgies i d’altres problemas de l’aparell respiratori.

Amb aquests consells, podras gaudir d’una llar més saludable amb un consum d’energia inferior. Recorda que si a més ets de la provincia de Barcelona, pots contactar amb nosaltres i estarem encantats d’atendre’t i realizar un pressupost o pressupostos de reformes a Barcelona sense compromís. Ja que en Reforma y Ahorra som un grup que realitzem a més, treballs de reformes de cuines, reformes de banys i reformes de locals comercials. Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *