Skip to content

EL CANVI D’ÚS: REFORMES DE LOCALS PER A CONVERTIR-LOS EN HABITATGE?

EL CANVI D’ÚS: REFORMES DE LOCALS PER A CONVERTIR-LOS EN HABITATGE?|Reforma y Ahorra

QUIN COST TÉ REFORMAR UN LOCAL PER A FER UN HABITATGE?

Un canvi d’ús és un projecte on es converteix en habitatge el que originalmente era un local comercial. Com ja es conegut, el preu de compra d’un loal comercial, a no ser que sigui en zones “prime”, sol ser més econòmic que el d’un habitatge. Per aquest motiu es busquen locals per a reformar-los i convertir-los en habitatges.

S’ha d’anar amb compte amb les pressions a la que estàs sotmès per part de l’agent comercial immobiliari a l’hora de mostrar interés en la compra d’un local comercial malgrat que t’hagi dit que es por fer el canvi d’ús. Abans de comprar el local i fer la reforma, és necessari fer una consulta a l’Ajuntament corresponent per a saber si es pot fer.

Hi ha una manera rápida de fer un primer càlcul per a saber-ho: en primer lloc obtenir información de la página oficial del Cadastre: (https://www1.sedecatastro.gob.es/CYCBienInmueble/OVCBusqueda.aspx?from=) , mirar la superficie construida que surt a la fitxa de tot l’edifici en m2, dividir per 80. Si en la información del Cadastre consten 10 habitatges, i al fer el càlcul ens surten més de 10 habitatges, hi ha moltes possibilitats de que ens permetin convertir el local en habitatge. De totes maneres és imprescindible la consulta a l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *