Skip to content

EL 5 DE MARÇ´DIA MUNDIAL DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

EL 5 DE MARÇ´DIA MUNDIAL DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA 1

Sabies que la demanda energética ha crescut més d’un 75% des dels anys 70?

El creixement econòmic, industrial i de la població està generant cada vegada més necessitat d’energia i aigua. Malgrat això,  els mètodes per a generar-la estan molt lluny de ser els ideals, per ser contaminants, limitats o bé costosos.

Organismes Internacionals com l’ONU, són a l’aguait, i són conscients que hem de migrar cap a altres formes i usos més sostenibles de l’energia.

Per aquest motiu, des de 1998 es celebra cada any, els 5 de març, el dia de l’Eficiència Energètica. Un dia especialmente dedicat com a recordatori de la necessitat i la responsabilitat que tenim tots els humans de fer un ús responsable del nostre consum energètic.

A Reformayahorra Group estem per ajudar-te a que això sigui possible i senzill per a tu. Actualment està augmentant la curiositat per les instal.lacions fotovoltàiques per autoconsum, tant en habitatges unifamiliars com en les comunitats de veïns. En breu sortirà un Decret que legalitzará les isntal.lacions per autoconsum.

Dins els serveis  que oferim en Reformayahorra Group està l’assessorament orienta a l’eficiència energética.

Si t’interessa aquest tema, pots obtenir més información interessant del web de l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE), l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), i consultar altres websque ofereixen subvencions i ajudes com són l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Energia, el Consell Comarcal, etc.

“Cuidante d casa teva, cuides de tu i dels teus”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *