Skip to content

COM REALITZAR LA NETEJA DE LES SUPERFÍCIES A CASA DURANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS COVID-19

  • Sense categoria
COM REALITZAR LA NETEJA DE LES SUPERFÍCIES A CASA DURANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS COVID-19 1

Ja sigui després de la realització d’una reforma integral o per augmentar la durabilitat dels materials és imprescindible la neteja i el manteniment periòdics i també per aconseguir una bona higiene domèstica. Actualment degut al coronavirus COVID-19 i també per a evitar altres patògens és necessari augmentar les mesures higièniques a casa.

Per això us facilitem una relació de “virucides” autoritzats i enregistrats en el nostre país que han demostrat la seva eficàcia enfront dels virus:

BACTOCLEAN: Desinfectant multiús llest per a utilitzar amb eficàcia bactericida, llevadura i activitat virucida per a superfícies dures a l’àrea domèstica. Aplicació manual per polvorització, dispersió, aplicació d’escuma i tractament amb brotxa.

SURE CLEANER DISINFECTANT SPRAY: Desinfectant multiús llest per a utilitzar amb eficàcia bactericida, llevadura i activitat virucida per a superfícies dures a l’àrea domèstica. Aplicació manual per polvorització, dispersió, aplicació d’escuma i tractament amb brotxa.

ECODYL: Desinfectant multiús llest per a utilitzar amb eficàcia bactericida, llevadura i activitat virucida per a superfícies dures a l’àrea domèstica. Aplicació manual per polvorització, dispersió, aplicació d’escuma i tractament amb brotxa.

GERM SPRAY CARE PERFECT DISINFECTION: Desinfectant multiús llest per a utilitzar amb eficàcia bactericida, llevadura i activitat virucida per a superfícies dures en l’àmbit domèstic, per a superfícies rentables de casa, especialment les superfícies de la cuina.

LACTIC: Desinfectant multiús llest per a utilitzar amb eficàcia bactericida, llevadura i activitat virucida per a superfícies dures en l’àmbit domèstic, per a superfícies rentables de casa, especialment de la cuina.

GERM TROL CARE PERFECT DISINFECTION: Desinfectant multiús llest per a utilitzar amb eficàcia bactericida, llevadura i activitat virucida, per a superfícies dures a l’àmbit domèstic, per a superfícies dures rentables de casa.

DESINFECTANTE CONEJO: Desinfecció de contacte: superfícies i equips mitjançant rentat, ruixat, fregall o pla de fregar i immersió amb el producte diluït en aigua, respectant els temps de contacte,

LONZAGARD DR 25 An: Desinfecció de contacte: superfícies i teixits, mitjançant la polvorització del producte a uns 25 cm de distància

OX-VIRIN PRESTO AL USO: Desinfecció de contacte: superfícies i equips mitjançant polvorització amb el producte pur.

PASTILLAS DESINFECTANTES MULTIUSOS ORACHE: Desinfecció de contacte: superfícies. Aplicar el producte diluït en aigua mitjançant pla de fregar.

MULTIUSOS DESINFECTANTE BOSQUE VERDE: Desinfecció de contacte: superfícies mitjançant polvorització del producte pur, respectant els temps de contacte.

En qualsevol cas sempre s’han de llegir atentament les instruccions d’ús i mètode d’aplicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *