Skip to content

Coronavirus i Reformes a Barcelona, és un bon moment?

Coronavirus i Reformes a Barcelona, és un bon moment? 1

Des de l’arribada de la Covid-19, ens hem preguntat si coronavirus i reformes a Barcelona són una bona combinació en aquest moment, ja que aquesta pandèmia ha canviat completament el desenvolupament de les nostres vinyes. El confinament ha suposat un punt d’inflexió en la manera d’habitar a les habitatges . Degut al mateix temps que hem passat a casa durant gairebé tres mesos, els usuaris es plantegen realitzar reformes que augmentin el seu estat de benestar i seguretat, però… quan és el millor moment?

Aquest estiu, sens dubte, és el més atípic de tots els que hem travessat fins ara. Les autoritats recomanen viatjar el just i pel territori nacional, amb l’objectiu de no sols afavorir el turisme i l’economia espanyola, sinó també per no quedar tirats a qualsevol altre país en el cas d’un rebrot que obligués a tancar fronteres amb els estats veïns.

Per tant, davant la flexibilització de les mesures, molts usuaris han optat per fer un canvi a les seves vinyes i reformar la casa. És un bon moment per executar totes les idees que durant la quarantena han rondat la nostra ment. Les reformes a Barcelona s’adaptin als protocols i mesures de seguretat que han decretat les autoritats per garantir un treball impecable.

Davant el temor a una nova quarantena i l’existència d’una consciència mediambiental que poc a poc va calant en els més joves, la motivació per una reforma integral ens pot ajudar a garantir l’eficiència energètica, és a dir, a consumir menys recursos als aparells electrònics i electrodomèstics de la casa. Aquesta permuta, sens dubte, reduïx de manera considerable el diners a pagar a les factures elèctriques del mes.

Coronavirus i Reformes a Barcelona: Com començar amb la reforma integral

Revisa la tarifa elèctrica

Durant l’estat d’alarma segur que t’has posat a revisar les teves factures de la llar per saber si és justa la quantitat que paguis tots els mesos pel consum elèctric. Pot ser que aquí es detecti el primer canvi que necessita l’habitatge. Una bona recomanació per a aprofitar els recursos consisteix a reduir la potència elèctrica contractada, que de normal se situa en nivells superiors als deuria.

Les reformes integrals a Barcelona aposten també per passar-se a la tarifa de discriminació nocturna, en què el preu de l’electricitat s’abarateix durant un període de temps que normalment, sol ser entre els deu de la nit i els 12 del migdia. D’aquesta manera, es poden programar els sistemes perquè, en cas de no romandre a la llar a aquestes hores, s’activin de manera automàtica, guanyant així autonomia i independència.

Coronavirus i Reformes a Barcelona

Aumenta els nivells d’eficiència energètica al llar

Un altre dels canvis que més beneficis reportin a l’habitatge suposa l’aposta per aparells electrònics i electrodomèstics amb una elevada eficiència energètica. Com es distingeixen aquests equips? Perquè portin incorporats una etiqueta amb una lletra determinada que indica el nivell de rendibilitat que posseeix un equip, sent l’A la qualificació més alta i la G la més baixa.

Els sistemes amb una etiqueta A++ consumeixen els recursos justos i necessaris per no malgastar subministrament elèctric durant l’ús o el transport de l’energia. Pot ser que es tracti d’una inversió un mica de cara al principi, pel fet que la qualitat té un preu. No obstant això, cal veure com una inversió que, a mitjà termini, l’usuari recuperarà el seu desembolsament en forma de factures, perquè abonarà menor quantitat.

Abans de realitzar qualsevol, a Reforma i Estalvia es recomana que es realitzi un estudi amb la finalitat de conèixer les avantatges del llar i els punts forts que necessitin una millora per dur a terme les reformes integrals a Barcelona . D’aquesta manera, l’usuari sap on ha d’invertir els beneficis que pot obtenir en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *