Skip to content

Converteix el teu pis a l’estil industrial: reformes integrals a Barcelona

Convierte tu piso al estilo industrial: reformas integrales en Barcelona

Les reformes integrals a Barcelona són una excel·lent manera de modernitzar i transformar pisos antics, donant-los un nou aire i adaptant-los a les tendències actuals. Un dels estils més populars actualment és l’estil industrial, que combina modernitat amb un aspecte rústic, urbà i minimalista.

A Reforma i Estalvia t’expliquem com dur a terme una reforma integral per convertir un pis a l’estil industrial, abordant aspectes clau com ara colors i materials, mobiliari i il·luminació, textures i accessoris.

Beneficis de les reformes integrals en estil industrial

1. Modernitat i funcionalitat

L’estil industrial és conegut pel seu enfocament en la funcionalitat i la simplicitat, eliminant l’excés i centrant-se en allò essencial. Aquest enfocament no només modernitza lespai, sinó que també el fa més pràctic i fàcil de mantenir.

2. Estètica única

L´estil industrial aporta una estètica única i atractiva, combinant elements urbans amb un toc rústic. Aquest estil és ideal per als que busquen un ambient modern i acollidor, amb un disseny que destaca pel seu caràcter i personalitat.

Claus per a una reforma integral de pis a l’estil industrial

1. Colors i materials

Paleta de colors

Els colors predominants a l’estil industrial són els tons neutres com el gris, negre, blanc i beix. Aquests colors creen una base sòbria i elegant que es pot complementar amb tocs de colors més vius a través d’accessoris i/o elements decoratius.

Materials

Els materials més utilitzats en aquest estil són el metall, el formigó i la fusta amb tons naturals. Aquests materials aporten la robustesa i caràcter rústic que defineix l’estil industrial. A més, és comú deixar a la vista elements estructurals com bigues, canonades i maons, que contribueixen a l’autenticitat del disseny.

2. Mobiliari i il·luminació

Mobiliari

El mobiliari en un pis industrial ha de ser funcional i senzill, amb línies netes i materials robustos. Peces de metall i fusta són comunes, així com mobles reutilitzats, reciclats o restaurats que afegeixen un toc d´història i personalitat al´espai.

Il·luminació

La il·luminació és un element crucial en el disseny industrial. Les làmpades d’estil vintage o les bombetes exposades són una excel·lent opció per a aquest tipus de decoració. A més, es poden utilitzar llums penjants metàl·lics o focus orientables per afegir un toc industrial autèntic.

3. Textures i accessoris

Textures

Les textures tenen un paper important en l’estil industrial. Superfícies rugoses com el formigó, la fusta sense tractar i el metall efecte rovellat (tallen) afegeixen profunditat i caràcter a l’espai. És important combinar aquestes textures de manera equilibrada per evitar un ambient massa fred o auster.

Accessoris

Els accessoris en un pis industrial han de ser seleccionats amb cura per mantenir la coherència de lestil. Elements decoratius com rellotges de paret grans, art urbà, plantes en testos de terracota i tèxtils en tons neutres poden complementar el disseny sense sobrecarregar lespai.

Exemples de reformes integrals a Barcelona

Cas 1: Reforma d’un pis al barri del Poblenou

Al barri del Poblenou, una antiga fàbrica va ser transformada en un modern loft d’estil industrial. Es van deixar a la vista les parets de maó original i les bigues de metall, combinades amb un terra de formigó polit. El mobiliari va incloure peces de metall i fusta reciclada, creant un ambient acollidor i contemporani.

Cas 2: Transformació d’un pis al Raval

Al Raval, un pis antic va ser renovat per reflectir un disseny industrial modern. Es van enderrocar parets innecessàries per crear un espai obert, i es van instal·lar grans finestrals per maximitzar la llum natural. Els acabats van incloure superfícies de metall rovellat i fusta envellida, complementades amb il·luminació d’estil vintage i accessoris urbans.

Les reformes integrals a Barcelona són una oportunitat perfecta per transformar pisos antics en espais moderns i funcionals. L’estil industrial, amb la combinació de modernitat, rusticitat i minimalisme, és una excel·lent opció per als que busquen una estètica única i un ambient acollidor.

A Reforma i Estalvia ens encarreguem de tota la planificació adequada i l’atenció meticulosa als detalls, per crear una llar que no només reflecteixi el teu estil personal, sinó que també ofereix confort i funcionalitat.

En realitzar una reforma integral a l’estil industrial, és crucial equilibrar els elements urbans amb la calidesa de materials naturals, creant un espai tant elegant com acollidor. Ja sigui en un pis petit o en un ampli loft, l’estil industrial pot transformar completament casa teva, donant-li una nova vida i un caràcter distintiu.

Demana informació sense compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *