Skip to content

COM S’HAN DE FER LES REFORMES INTEGRALS A BARCELONA

  • Sense categoria
COM S’HAN DE FER LES REFORMES INTEGRALS A BARCELONA 1

ELS 6 MACROOBJECTIUS DEL “MARCO EUROPEO LEVEL(s)”
(INDICADORS BÀSICS DE SOSTENIBILITAT PELS HABITATGES)

Comportament mediambiental durant el cicle de vida

1.- Emissions de gasos d’efecte hivernacle durant el cicle de vida d’un habitatge

Minimitzar el volum total d’emissions de gasos d’efecte hivernacle durant el cicle de vida d’un habitatge, de “la cuna a la cuna”, parant especial atenció a les emissions derivades del consum d’energia durant el funcionament de l’habitatge i de l’energia incorporada.

2.- Cicles de vida dels materials circulars i que utilitzen eficientment els recursos

Optimitzar el disseny, l’enginyeria i la forma de l’habitatge per a contribuir a un flux senzill i circular, ampliar la utilitat dels materials a llarg termini i reduir els impactes ambientals significatius.

3.- Ús eficient dels recursos hídrics

Utilitzar els recursos hídrics de manera eficient especialmente en zones amb un estrés hídric a llarg termini o previst.

Salut i Benestar

4.- Espais saludables i còmodes

Reformar habitatges que siguin còmodes, atractius i productius per a viure i treballar en ells, així com que protegeixin la salut de les persones.

Cost, valor i risc

5.- Adaptació i resiliència al canvi climàtic

Preparar el comportament dels habitatges per a fer front als futurs canvis climatic previstos, a fi I efecte de protegir la salut I el benestar dels occupants I frenar I minimitzar els riscos pel valor de l’immoble

6.- Optimització del cost del cicle de vida i del valor

Optimitzar el cost del cicle de vida i el valor dels habitatges per a reflectir el potencial de millora del comportament a llarg termini, inclosos l’adquisició, el funcionament, el manteniment, el reacondicionament, l’eliminació i la durabilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *