5 consells a l’hora de Reformar un pis Antic

A l’hora de Reformar un pis Antic s’han de tenir en compte una sèrie de consideracions importants. Una d’elles és l’eficiència energètica que correspon a una de les garanties que major preocupació encoratja als usuaris durant el procés d’una reforma integral en un pis antic. Per aquesta raó, és important atendre una sèrie de consells i recomanacions que exposarem a continuació, ja que poden assegurar l’èxit de l’operació d’un procés complicat i al qual s’han d’atendre múltiples factors.

És fàcil oblidar uns certs aspectes durant les reformes integrals a Barcelona, i especialment a l’hora de reformar un pis antic, no obstant això, si es planifica tot amb temps i es detecten els problemes abans que ocorrin, el percentatge de risc es redueix de manera considerable.

Consells per a Reformar un Pis Antic

 1. Identificar totes aquelles reformes que l’habitatge precís

  En primer lloc, fes una llista de tots aquells que precisen un canvi radical, com bé poden ser els sistemes elèctrics. És necessari revisar la factura energètica amb la finalitat d’adaptar-la a les necessitats reals de la nova casa. D’aquesta manera, es pot optar per una instal·lació de aerotermia, en comptes d’equips que depenen del petroli, com és el cas del butà, i que genera combustible contaminant per al planeta.

 2. L’antiguitat de l’habitatge determina la reforma

  Aquest factor, per sort o per desgràcia, condiciona per complet les reformes integrals Barcelona, a causa de la seva complexa construcció en els blocs de pis. No cal desesperar-se perquè pot jugar al nostre favor si aconseguim els mitjans adequats.
  Així és. Ressaltar l’antic mai passa de moda i deixar a la vista elements de l’arquitectura d’abans pot resultar atractiu fins i tot. Un exemple d’això podrien ser les bigues de fustes que passen pel sostre o els sòls de mosaics que, sens dubte, aporten personalitat i un ambient més creatiu a la casa.

 3. Revisa el pressupost com a mínim 3 vegades

  És important que abans de realitzar qualsevol reforma integral a Barcelona es consulti abans amb un mínim de tres empreses expertes en la matèria. Amb un pressupost en mà és poc probable conèixer el valor real dels canvis. Com més gran sigui el ventall, menor marge d’error hi haurà.

 4. Aposta per la domòtica

  L’antic no significa poc modern. Tots dos estils poden convergir en un mateix espai. Els sistemes domòtics es col·loquen a l’avantguarda de la innovació en el mercat de l’actualitat i fan realitat el concepte de llar intel·ligent. Per definició aquest sistema permet a l’usuari controlar tots els aparells electrònics i electrodomèstics de la casa a través d’un telèfon mòbil o tauleta electrònica amb connexió a Internet. D’aquesta manera, fins i tot des de la distància, es poden manar ordres o programar perquè funcionin a una determinada hora del dia.
  Així, amb la domòtica es poden adaptar els equips a la tarifa de discriminació horària sense la necessitat de romandre en la llar per a encendre, activar o apagar, ja que com es connecten al Wi-*fi de l’habitatge, amb el mòbil o tauleta es pot controlar tot.

 5. Augmenta l’aïllament tèrmic

  Per a estalviar en sistemes de climatització, la pintura tèrmica atrapa per complet la calor i el fred de l’exterior perquè perduri més temps a l’interior, d’aquesta manera l’usuari s’independitza per complet de les instal·lacions d’aire condicionat o estufes.

Estàs Pensant a Reformar un pis antic?

Si estàs pensant a realitzar una reforma integral en un pis antic, en Reforma y Ahorra Group som especialistes. Realitzem tot tipus de reformes integrals, de cuina, bany i més. A més podràs conèixer les reformes subvencionades que estan disponibles si ens consultes sense compromís.

reformar un pis antic